реклама

реклама

Конкурс краси й таланту «Міс ЧНУ-2021» відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

DSC_1463

Учасниці демонстрували свою вроду, дивували танцювальними номерами, малюванням, навичками кулінарії, проявляли креативність та відповідали на запитання інтелектуального конкурсу, повідомляє пресслужба вишу.

За рішенням журі Міс ЧНУ-2021 стала Тетяна Акоськіна, студентка психологічного факультету. Також директорка модельної школи «Mifida Models» Ольга Баштовенко подарувала дівчині сертифікат на фотосет, аби «побачити ніжну й витончену Таню у протилежному образі».

«Першою віцеміс» журі визнало Юлію Кабиш, студентку ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я.

Перемогу в номінації «Друга віцеміс» здобула Вероніка Гладун, студентка ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва.

Крім цього, приз глядацьких симпатій отримала Каріна Бабенко, за яку проголосувало 786 осіб (25% від загальної кількості голосування в телеграм-каналі ЧНУ). Також дівчина здобула звання «Міс посмішка».

Приз від симпатій профспілки ЧНУ та звання «Міс талант» отримала Марта Пиж, студентка ННІ інформаційних та освітніх технологій.

Жодна зі студенток не залишилася без титулу. Звання «Міс фотомодель» отримала Валерія Оношко, студентка ННІ іноземних мов.

«Міс грація» стала Віолетта-Олена Гриліцька, студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій.

У номінації «Міс фітнес» перемогла Вікторія Донець, студентка ННІ економіки і права, а в номінації «Міс оригінальність» — Валерія Цегельник, студентка ННІ природничих та аграрних наук. «Міс кмітливість» стала Дар’я Загребельна, студентка факультету обчислювальної техніки і управляючих систем.

Усі учасниці отримали подарунки — від ректора, профспілкового комітету, спонсорів, гостей. А також море квітів від батьків та друзів, шквал оплесків від шанувальників.

Творчі виступи конкурсантам та глядачам дарували: народний самодіяльний ансамбль танцю «Черкащанка», студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Орина Шевцова і студент ННІ економіки і права Владислав Канівець.

Родзинкою конкурсу вкотре став вихід учасниць в українському вбранні. Саме так має бути тоді, коли українці в усьому світі відзначають День вишиванки. Цього разу учасниці дефілювали у сукнях бренду «Telizhenko fashion house».

Привітав учасників та вручив їм нагороди ректор університету Олександр Черевко:

— У Черкаському національному є свої традиції, одна з яких — конкурс краси. Учасниці показали те, якими амбіційними, талановитими, розумними і вродливими вони є. Я вважаю, що за такою молоддю – наше майбутнє. Ви всі переможці: і ті, хто на сцені, і в залі. Ціную усіх студентів і вірю в них. Знаю, що вони зможуть подолати будь-які виклики, тому бажаю кожному перемог та реалізації задумів.

До привітання також долучилися голова первинної профспілкової організації ЧНУ Ігор Погрібний, голова студентської ради Мар’яна Кусяка.

DSC_0469

DSC_0416 

DSC_0536

DSC_0543 

DSC_0546

DSC_0639 

DSC_0714

DSC_0722 

DSC_0810

DSC_1158 

DSC_1180

IMG_3453

DSC_1470  

DSC_0363

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Solid/ 19.06.2021 19:59
Фактурні такі дівки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Главное в таких шоу 24.05.2021 23:19
Тамада. И такой в области есть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100