реклама

реклама

Черкаська україномовна тревел-блогерка та світлярка Вікторія Царенко досліджує різні куточки України із собакою Дарсі. Він — незамінний компаньйон у подорожах: охороняє авто та відеотехніку, глядить дітей та зігріває у прохолодну погоду, розповіла Вікторія, пише Суспільне.

a0b72fa51d805920

Жодна мандрівка в родині не обходиться без собаки Дарсі:

 

"Де він тільки з нами вже не бував. Доводилося спати з нами у машині, у палатці, у готелях. Шукаємо такі, де дозволено проживати з домашніми тваринами. На моєму ютуб-каналі зірка не я, а він", – зауважила Вікторія.

f568304b3f4c3a7b

Подорожувати Дарсі почав ще цуценям. У кожній мандрівці має свої обов'язки. Окрім того, що охороняє усе майно, ще й допомагає зігрітися в холодну погоду, розповіла Вікторія:

"Коли ми спали у палатці на «Несамовитому», він слугував нам у якості грілки. Просто ми його засунули у спальний мішок. Було холодно, а у нього температура тіла вища, ніж у людей".

109696a72e9e54a0

Із кожної мандрівки родина привозить багато відео та фото, наприклад, на фото нижче, Дарсі милується красою Карпат.

"Ми сміялися, чому називають гору «Вухатий камінь», а тому, що у Дарсі там вітром тріпало вуха. І ми сміялися з цього. Якщо зазвичай у нього вуха опущені вниз, то на горі вони в нього літали на вітрі", – розповіла блогерка.

А ось підйоми на гору не завжди такі легкі для песика, зауважила Вікторія. Інколи доводиться допомагати вухатому підкорити вершину.

"Коли підіймалися на гору «Піп Іван Чорногірський», була сильна злива та вітер. Я просто одягла плащ і його запхала туди. У нього через дірочку тільки ніс стирчав і так ми негоду переживали разом".

d768928b26971636

Вікторія поділилась, що Дарсі для них з чоловіком як третя дитина. А мандрівки з ним стають цікавими та позитивними. А щоб усе це зберегти на пам'ять, фільмують усе на камеру.

"Історія, яку ми переживаємо усією родиною, вона вже записана в ютубі і, навіть, через багато років я впевнена, що воно збережеться. Тобто, це моя пам'ять, це моя історія. Вона для мене цінна тому, що це моя родина, це моя сім'я".

805fc98a0e3bb8df

Відкривати різноманітні куточки України разом з Дарсі родина планує ще не один рік, адже у нас є на що подивитися та що показати.

Фото з фейсбуку Вікторії Царенко

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100