Водяна битва пройшла 11 серпня у черкаській Долині троянд. Другий рік поспіль «Креативна молодь Черкас» організовує такі перестрілки.


Як інформує сайт «Пункт», найпопулярнішою «зброєю» стали звичайні пластикові пляшки, хто ж не мав ніякої ємкості, у яку можна набрати воду, – користувався підручними засобами, чи просто штовхав колег у фонтан.


«Ми дуже любимо радувати людей, любимо веселиться,любимо, щоб кожен день проходив яскраво, от тому і організовуємо подібні заходи, – пояснює Аліса Зоря, лідер «Креативної молоді» в Черкасах. – До того ж, цього року така спека, що цей захід– своєрідний порятунок від неї».

Попри те, що останніми днями похолодало, організатори запевняють, подію не перенесли б: «Ми до останнього моменту сподівалися, що погода таки налагодиться, фактично всі разом розганяли хмари руками»,- розповідає Аліса.


Битва тривала близького години, мокрі й щасливі учасники переконують, що враження лише найпозитивніші.

«Не очікував що в Черкасах є такі веселі люди, з якими так гарно можна проводити час, – ділиться враженнями учасник Артем Земляніков. - Хотілося, щоб набагато частіше проводили подібні заходи».


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100