реклама

реклама

У суботу, 11 вересня, на телеканалі «Україна» у третьому випуску вокального шоу «Співають всі!» до фіналу пройшла 13-річна смілянка Софія Артеменко, пише life.nv.ua.

67495af46c685166

Учасники третього ефіру продемонстрували свої вокальні вміння перед зірковою «сотнею» експертів на чолі з Наталею Могилевською. З 11 учасників у фінал пройшли тільки двоє.

Киянка 20-річна Катерина Сєвєрова за виконання пісні Обійми отримала від зіркового журі 99 балів. Такі бали також отримала її конкурентка Софія Артеменко зі Сміли, що на Черкащині, але таємне голосування з результатом 49 проти 42 в кінці випуску відправило Катерину першою до фіналу.

5ee9ceaa6cf6b449

13-річній Софії вдруге довелося боротися за місце в фіналі. Цього разу її суперником став Ярослав Рогальський із Києва. Софія виконала народну пісню «Ой там, на горі» та з результатом 90 проти 41-го вона стала фіналісткою. Переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі пів мільйона гривень.

33fcf0408ca307db

«Усе вийшло несподівано. Організатори шоу побачили відео з моїми виступами на YouTube-каналі моєї вчительки Ольги Михальченко і запропонували мені взяти участь в проектах. Я не очікувала такого високого результату! Пісні обирали всією сім'єю і з вчителькою. Вони добре передають характер українського народу: трохи загадковий, але драйвовий», - зазначила Софія.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Очильныка на конкурс 13.09.2021 16:49
В шоу "Трусы Могилевской vs Трусы очильника". Ему поллимона сгодятся на новое худи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100