реклама

реклама

18 вересня на фестивалі «Гонта Фест» в Умані зібрались зірки української естради та майбутні улюбленці публіки.

0 (50)(1)

Про це повідомляє Умань стрім.

12 відібраних гуртів з усієї країни змагались за головний приз – Гран-прі від ЖК «Греків Ліс». Головна умова для учасників – лише українські пісні.

Переможця обирало журі: «голос України» Ніна Матвієнко, «засновник українського рок-н-ролу» Олег Скрипка, представник генерального партнера ЖК «Греків ліс» Анна Заславська. Ведучий фестивалю – відомий український шоумен Юрій Горбунов.

0 (32)

Українські зірки поділились асоціаціями про Умань.

Арсен Мірзоян розповів: «Пам'ятаю готель «Умань», він мене тоді дуже здивував. А ще, ми якось шукали сауну чи баню, спитали в місцевих, і нам кажуть: «А що, у вас є гроші?»

Ніна Матвієнко згадала добрих людей та «Софіївку». Олег Скрипка поділився, що любить зупинитись в Умані поїсти і перепочити, а Юрій Горбунов – розказав про хасидів та великий дендропарк.

0 (14)

Переможцем фестивалю став гурт «Draft» із Козятина. Яскравий музичний колектив вразив зіркове журі харизмою, патріотизмом та незвичним виконанням. Гурт має власний стиль – від хард-року до панку, від металу до пост-року.

На території працювали фудкорти, атракціони, виставка-ярмарок українських виробників.

Хедлайнер заходу – «сталевий голос країни» Арсен Мірзоян.

0 (9)

Організатори – «Тріо Гонта» – поділились своїми планами: не збираються зупинятись і з кожним роком робитимуть фестиваль ще потужнішим.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100