реклама

реклама

Черкаська команда «майdан'sерів» вже розпочала свою підготовку до наступного ефіру. Чим дивуватимуть глядачів танцюристи через два з половиною тижні, тримають у секреті. Своїм дебютом на телепроекті «Майdан’s» черкащани задоволені.


Нагадаємо, минулої суботи на телеканалі «Інтер» стартував телепроект «Майdан’s», участь у якому взяла і черкаська команда. Півтори місяці тренувань черкащан не пройшли даремно. Серед 12 команд-учасниць із різних міст черкащани посіли 2 місце. «Обійти» Черкаси за кількістю балів зміг лише Кривий Ріг.



Члени журі поставили черкаській команді 33 бали з 36, а глядачі віддали 10 балів. Олексій Литвинов знизив свій бал через шум на сцені, Наталя Могилевська побачила неточності в рухах, а от Руслана не погодилась з попередніми членами журі та поставила найвищу оцінку – 12! Дмитро Коляденко також схвально оцінив Черкаси, зазначивши, що вони «круті».


Черкаська команда постала на Майдані Незалежності в Києві в ролі «аватарів». Усі вони були розмальовані синьою фарбою. На перший ефір її пішло близько 10 літрів.


– Фарби пішло багатенно... Просто часто саме на наших репетиціях йшов дощ. Тому багато шарів накладали, – розповідає «Прочерку» одна з учасниць Юлія Коваленко. Дівчина додає: фарба змивається, однак не так швидко, як хотілося б. Особливо важко виявилось відмити нігті та стопи.

Хореограф черкаської команди Максим Оробець розповідає, що костюми та розфарбування «майdан'sери» придумували самі.


А от шили 200 костюмів на швейній фабриці.

Максим позитивно оцінює виступ своєї команди:

– Я задоволений навіть трішки більше, ніж очікував, – не без гордості каже хореограф черкаської команди. – Було кілька людей, які відставали, однак це не їхня провина, адже у нас були технічні проблеми з музикою.


Уже 8 вересня черкаські танцівники змагатимуться з командами Кривого Рогу, Одеси та Львова. Такої конкуренції вони не бояться.

– Якщо нас ставлять із сильними командами, значить ми сильні, – коментує учасниця «Майdан’sу» Вероніка Ампре.


Результатами рідної команди вона також задоволена. А от з критикою члена журі Олексія Литвинова не погоджується.

– Я вважаю, що ми добре впоралися. А щодо криків, то це навпаки заворожує, адже ми – аватарчики, які в племені. Тим більше, крики були під музику, ми не постійно кричали. Це була частина образу та задумка хореографа, – обурюється Вероніка.


Каже, що в Києві їх сприйняли добре:

– Тепер люди знають, що таке Черкаси! Перехожі на нас також звертали увагу: фотографували, на відео знімали. До речі, не лише українці, а й іноземці, – ділиться враженнями Вероніка Ампре.


У новому ефірі в черкаській команді виступатиме вже не 200, а 400 осіб. За словами Максима Оробця, їх вже набрали. Він каже: новий виступ команди зовсім не нагадуватиме попередній.

– Ми вже придумали концепцію нового виступу. Це буде не менш яскраве шоу, однак не схоже на попереднє. Це буде зовсім інша музика й тематика, – розповідає Максим.


Він знає, як привести команду до перемоги:

– У Києві вже побачили, хто ми. Тепер головне тримати марку. Наше завдання – кожного разу бути трішечки кращими, – зазначає хореограф черкащан. На сьогодні, щоб втримати марку, черкаська команда тренується кожного дня по 3 години.

Щоб допомогти черкаській команді перемогти в проекті, учасники закликають голосувати за них під час наступного ефіру, 8 вересня.

Фото з офіційної сторінки черкаської команди-учасниці «Майdан’s» в соціальній мережі «ВКонтакті»

Також можна переглянути ВІДЕО з виступу черкаських «майdан’sерів»

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Василь 27.08.2012 10:36
Партійний дресс-код, Тулубу мало б сподобатися :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Антрополог 26.08.2012 09:13
МОЛОДЦІ!!!!!!! ТАК ТРИМАТИ!!!!!!!! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100