реклама

реклама

Днями Черкаси відвідав відомий виконавець романтичних пісень – EL-Кравчук. Свій сольний концерт співак, шалено популярний у середині 90-их, давав зі сцени обласної філармонії.

До виступу зірки української естради були включені не тільки відомі хіти, а й пісні Вертинського, написані на початку минулого століття, та зовсім нові, ще невідомі широкому загалу. Журналістам EL-Кравчук несподівано зізнався, що давно закоханий у наше місто, пише «Черкаський край».


– І що ж вас пов’язує з Черкасами?

– Парубоцька вечірка. Коли одружувався мій друг-англієць, у нас народилася ідея втекти зі столиці й заховатися в якомусь красивому та спокійнішому місті. Нам одразу всі порекомендували Черкаси. Ще задовго до цього я не раз давав у Черкасах концерти, але міста не бачив, бо, провівши концерт, одразу ж від’їжджав. А от після парубоцької вечірки зрозумів, що мені в Черкасах більше подобається відпочивати, ніж працювати. Тоді ми відпочивали в красивому дерев’яному будиночку, захованому на березі Дніпра.

А ще Черкаси пов’язані з режисером Жолдаком. Я грав у його спектаклі «Гамлет» і саме тому багато доброго чув про черкаський драмтеатр і його акторів. Також я був приємно вражений, що Черкаси – місто з прекрасним культурним середовищем.

– Що ж саме вас здивувало?

– Я багато гастролюю і помітив, що в невеликих містах культурне середовище з року в рік гіршає – таланти від’їздять до Києва. Але Черкаси в цьому плані – приємний виняток. Тут чимало творчих людей, які гідно продовжують культурні традиції.

Фото газети «Черкаський край»

Фото газети «Черкаський край»


– На жаль, ми не так часто бачимо вас на телеекранах. Що трапилось?

– Був такий період у моєму житті, коли я працював у театрі над спектаклем «Гамлет». Спектакль потребував від мене повної віддачі, тому на цей період і не давав інтерв’ю, і не виступав. А ще мушу сказати, що загалом на українському телебаченні стало значно менше майданчиків для естради, концертних програм, тощо. Увесь простір викуплено і на екранах ми бачимо в основному російських виконавців.

– А чим сьогодні живе EL-Кравчук?

– Музикою, піснями, гастролями. Завершив зйомки у кіно – знімався у фільмі режисера Олександра Шапіто «Апартаменти». Перша частина вже вийшла, а прем’єра другої відбудеться в листопаді. Але найбільше працюю в музиці: мій майданчик гастролів уже не обмежується однією Україною. Я виступаю в Росії, Латвії, Литві, Німеччині, Америці та в багатьох інших країнах.

– А що новенького з репертуару привезли до Черкас?

– Дві абсолютно нові пісні, які дуже популярні в нічних клубах Києва. І для мене це дуже дивно, що пісні, які робились не з розрахунку на дискотеки, здобули популярність, у першу чергу, в нічних клубах. Одна з них уже з’являється на радіо. Це пісня «Прости». Її слова написав священик і розмістив у мережі Інтернет. Я їх там побачив і поклав на музику. Не можу втриматись і не додати, що дуже вражений тим, що пісня, написана православним священиком, чомусь здобула популярність спершу в клубах.

– І за що мусить просити прощення ЕL-Кравчук?

–Та щоденно і за все. Бо не буває у світі абсолютно ідеальних людей. У житті кожен мусить просити за щось вибачення, і це нормально. Це, напевне, означає, що той, хто вибачається, більше не повторить помилок. Я ж, наприклад, прошу вибачення у своїх батьків, які досі ще не глядять онуків.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Мы с мамой эстеты 10.09.2012 08:41
А,припоминаю,пр ипоминаю...Было такое чудо в женских одеяниях где-то в начале 90-х.Лучше б там и оставалось.Небось, баксов по 100 за концерт просит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Полотно 09.09.2012 23:28
Витіснили в кабаки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Гость 09.09.2012 21:13
Мне плевать,что ему нравится.
А вам надо думать, какие фотографии размещать.
Сигарету пускай себе в з.... засунет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 сhoe 09.09.2012 09:20
а без цигарки співаку в нас до вподоби?може б автор матеріалу вибрав достойнішу ілюстрацію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100