283894363_3240420469574162_205746466272699285_n Можливо, я зараз скажу не зовсім приємну річ, але я повернувся до соцмереж, і мене трохи піднуджує від того, що там викладають деякі персонажі, які вдягли форму і розводять «плачі Ярославни»...

Хлопці, всіх вас чудово розумію, але... Ви за*бали знімати відосики і нити на камеру!!! Єдині, хто це слухає/вірить/юзає – це кремлівські ЗМІ!

Так, я розумію, що ніхто не хоче помирати. Ніхто не хоче бути м'ясом, як ви кажете... Але, бляхамуха, ви до армії йшли фоточки в інстаграми знімати та на блокпостах *блувати?!! Нашу землю топче ворог! Його треба бити! Бити усіма доступними засобами і силами!

Ви ниєте, що вас «не навчили та не дали тяжкої зброї»... А якби її не було взагалі? Що, з*обувались би зразу?!! Це війна, б*ядь! Тут вмирають і отримають поранення! Тут втрачають рідних і друзів!!! І це стосується абсолютно всіх – і спєцуру, і мобіків.

Розкажіть про відсутність зброї (тяжкої чи спеціальної) тероборонівцям Сум, Чернігова, Миколаєва. Розкажіть тут про «м'ясо» морпіхам і азовцям з Маріуполя!!!

Немає яєць триматися і бити ворога? То викиньте свої телефони нахрін, щоб не кортіло паплюжити свої підрозділи і рідні міста! Бо я замахав слухати про різні підрозділи, які асоціюють з тероборонівцями, називаючи нас с*икунами...

Ще раз повторюсь... Це *обана війна, яка не має правил і законів, попри їх декларованість. Чобіт московських гнид топче нашу землю. І бити цих іноді треба усіма доступними засобами, а не чекати, поки вам вундервафлі з Гамерики пришлють, чи спєцура зробить за піхоту її роботу!

То ж, пацани, позакривайте *издаки і давайте *бошити орків достойно!!!

П.С.: Чув уже купу ниття і пояснень від навіть співслужбовців... Ніхто за вас не зробить цю роботу! Хочете понити – робіть це не в моєму інформаційному просторі. Не маєте яєць – не розповідайте про це довкола. КРАПКА!

П.С.: Мам, пробач, що так багато матюкаюсь... Але так «доходчивіше».

Олександр Носенко, черкаський журналіст, воїн.

* Допис у фейсбуці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100