i75_ArticleImage_161395 Згодом росіяни усвідомлять свою провину через війну РФ проти України, і диктатурі президента Володимира Путіна настане кінець.

Думаю, що всі ці економічні санкції проти населення допоможуть зрозуміти (хоча хрін його знає, чи допоможуть), що це не ми винні, а винні вони самі. Винні тим, що підтримували цей рабський режим. Можливо, колись повстануть. Не припиняю вірити в те, що найпростіше своїм Путіна прибрати зараз, а ми вже будемо захищати весь світ.

Росіяни мають активніше виходити на протести, щоб прискорити знищення диктатури Путіна, якій і так незабаром настане кінець.

Їх же не можна всіх пересадити. Їх же не розстріляють усіх. Знаю, що там за три дні було заарештовано більше 6000 людей, які виходили на демонстрації на підтримку України. Але у нас виходило більше. Якщо згадати, яка велика країна, і згадати наші Майдани, – нас не зупиняло навіть, коли стріляли. Я не хочу знецінювати. Є кадри, де російські мами з дітьми сидять у КПЗ (камера попереднього ув’язнення – ред.), тому що вони принесли плакати, квіти під посольство. Насправді це показує, наскільки воно зас*икане, наскільки Путін боїться. Будь-який прояв свободи для нього – як для вампіра промінчик сонця... Він сидить в бункері на Алтаї. Він [боїться] навіть своїх міністрів. Але якщо диктатура отак себе поводить хаотично і перелякано, то це означає, що їй кінець. Він дуже добре це відчуває.

Ірена Карпа, українська письменниця, журналістка, дипломатка родом із Черкас.

* З інтерв’ю Радіо НВ.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Ігор Куценко 10.03.2022 10:29
й ще один пафосний ляп красотки - "рабський режим"
*****.
Режим - тоталітарний, кровожерливий.
а от народец - таки да, рабський.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Загребля 09.03.2022 19:11
Народ раб вільним не стане ніколи. Ми переможемо параша розпадеться на уламки і тільеи на них щось може постати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Ігор Куценко 09.03.2022 16:17
80% населення мокшані - "Лишня хромосома" поддєржують пуйла. 15% - все пофіх, І лише Незначна частина з тих 4-5% - виходять.
ЇХ всіх запросто можуть "пересадити", а особливо завзятим труси новічком натерти. Лишня хромосома-80%, це ПОДАВЛЯЮЧА більшість. Хто там "має виходити"? "заарештовано більше 6000 людей" Йоо.. та там стільки й не виходило.
І щоб "зас*цяти" треба адекватно сприймати реальність. Звідки Карпа взнала що пуйло саме такий? Оптимістка *ля.
Мажорська пафосність Карпи "письменниця, журналістка, дипломатка" тупо зашкалює.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Правильно писати - хуйло 09.03.2022 10:39
Й головне, що хуйло обісрався, це при тому, що парашники, як генетичні раби, ніколи не будуть протестувати, навіть на колінах стоячи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100