319180618_696007508590011_4660871683348471572_n 12 грудня 1997 року в Львівському обласному Управлінні Юстиції було зареєстровано ГО "Центральна Школа Бойового Гопака" (скорочена назва ЦШБГ). Ось уже 25 років Бойовий Гопак розвивається під керівництвом ЦШБГ. Засновниками ЦШБГ були Пилат В.С - Засновник Бойового Гопака ; Стек О.М. - тренер Бойового Гопака та Біронт О.С. - ветеран Школи "Тигра" - яку заснував Пилат В.С.

Чверть століття ЦШБГ виховує сильних, відважних, розумних і здорових патріотів України. 25 років офіційного визнання Українською Державою - Бойового Гопака дали великий поштовх розвитку. За цей час було видано 13 книжок про Бойовий Гопак. Написано декілька програм розвитку Бойового Гопака в Україні та обласних, районних і міських адміністраціях.

Величезну шкоду розвитку Бойового Гопака приносила комуністична когорта та п'ята колона кремля в Україні. Якщо би при владі в Україні були патріоти нашої Нені, то сьогодні Бойовим Гопаком було би охоплено 3 млн. учнів, але на зараз ми маємо факти знищення багатьох осередків Бойового Гопака в Харкові, Сумах, Донецьку, Бердянську, Дніпропетровську, Павлограді, Кременчуку, Полтаві, Кіровограді, Черкасах, Смілі, Білій Церкві, Фастові, Василькові, Борисполі, Ковелі, Луцьку, Херсоні, Одесі та багатьох районних центрах Сходу, Півдня і Півночі України. Вірю, що після перемоги України над Росією РНБО, СБУ, МВС, ЗСУ, Прокуратура і Судова влада, а разом з ними Верховна Рада України наведуть лад в Україні і все українське буде захищене. Припиниться переслідування і блокування Бойового Гопака і від цього виграє вся Україна.

ЦШБГ вже 25 років виховує тверезих, здорових, сильних і розумних патріотів України, які закладають основи правової , демократичної, європейської Держави Україна. З волі Божої постав Бойовий Гопак. Натхненням Господнім Володимир Пилат приніс українцям систему відродження бойового духу, гідності і честі. Відродив вольнолюбство.

Пригадав: "Рабів до Раю не пускають". Устійнив "Вольная Воля понад усе". І з цими гаслами в душі і серці сьогодні тисячі гопаківців бронять Україну від рашистів.

Слава Україні! Героям Слава! Слава Бойовому Гопаку!

Володимир Пилат, засновник школи бойового гопака

*Допис із фейсбуку

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100