Стратегія національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки у Черкаській області обговорювалася сьогодні на круглому столі, присвяченому плану дій спотривної спільноти області на найближчі роки. Серед іншого, обласною програмою національно-патріотичного виховання дітей визнано бойовий гопак одним з національних видів спорту в регіоні й вирішено надавати йому сприяння та підтримку, передає кореспондент УНН-Центр.

Завдяки співпраці з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, бойовий гопак був представлений як основна складова розвитку національних видів спорту в регіоні. Ухвалено рішення про підтримку та розвиток на регіональному рівні національних видів спорту “спас”, “бойовий гопак”. На практиці це означає, що у майбутньому вихованцям цих шкіл надаватимуть допомогу в оплаті дороги на змагання всеукраїнського рівня, в організації змагань, призів та дипломів для змагань регіонального рівня, таких, як чемпіонат області.

Тепер найважливіше полягає в тому, аби депутати Черкаської обласної ради проголосували за цю програму на 2016-2020 роки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100