реклама

реклама

Національний банк України перерахував на потреби Національної гвардії України 450 млн грн, зібраних на спецрахунок для збору коштів для допомоги Українській Армії.

20210729134150-4715

Кошти будуть спрямовані для забезпечення обороноздатності нашої держави – озброєння, техніку, продукти харчування, медикаменти та інші речі, потрібні українським захисникам.

«Ми підтримуємо захисників України та вдячні кожному, хто перераховує гроші для Збройних Сил України. Мобілізація усіх можливих ресурсів для захисту держави – наш спільний обов’язок», – сказав Голова Національного банку України Кирило Шевченко.

Нагадаємо, що Національний банк відкрив спеціальний мультивалютний рахунок для збору коштів на потреби армії у зв’язку з уведенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.

Реквізити для перерахувань у гривні та в іноземних валютах зазначені за посиланням: https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

Про це йдеться на сайті Нацбанку України.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100