реклама

реклама

Напрямок «Київ-Одеса» залишається одним з найпопулярніших по Україні. Ще до війни клієнти звертались до YASNO з проханням підсилити даний напрямок і встановити додаткову зарядну станцію і саме зараз це вдалось реалізувати.

Територією Уманського району пролягають дві автомагістралі державного значення: Київ – Одеса та Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка. Тому завжди наявний активний трафік. Раніше на напрямку «Київ-Одеса» було встановлено три зарядні станції YASNO E-mobility. Щоб зробити подорожі на електромобілі більш зручними на даному напрямку було встановлено ще одну швидку зарядну станцію.

Нова зарядна станція розташована за адресою:  Черкаська обл., Уманський р-н, с/рада Дмитрушківська, автодорога Київ-Одеса, 200 км+850м. Це вже 16 станція встановлена на АЗС Shell. Станція здатна забезпечити одночасну зарядку двох електромобілів через порти 50 кВт постійного та 22 кВт змінного струму.

Знайти зарядку на мапі, а також розрахуватися за послугу можна в мобільному застосунку YASNO E-mobility. Також через додаток можна дізнатись, чи зайнята зарядка у даний час та які діють умови паркування біля неї.

Довідка. YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування.

Пресслужба YASNO

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Алекск 15.02.2023 08:31
Підключайтесь біля каплички в соборному парку.там прожектор горить всю ніч
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Алекск 15.02.2023 07:25
А в Черкасах 2 прожектори світять на нікому непотрібну капличку в соборному парку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Алекск 15.02.2023 07:19
Чому освітлюють прожекторами капличку голодомору в соборному парку?ні один водій не помилився.гроші на вітер
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100