Співголова фракції Опозиційного Блоку Олександр Вілкул під час виступу у Верховній Раді заявив:

- До закінчення імунітету уряду залишився тиждень. Уряд, у якого навіть немає реальної програми дій, необхідно відправити у відставку. Народ вже не називає партії, які входять в коаліцію, власними назвами. Люди називають ЦІ партії загальною назвою - ПАРТІЄЮ КАТАСТРОФИ. Нардеп зажадав, щоб був реалізований розроблений Опозиційним Блоком План виведення країни з кризи.

Звертаючись до українців і народним депутатам Вілкул зазначив:

- Ми повинні розуміти, ЩО залишить після себе ця влада. Перше: знищення економіки. ВВП України з 2013 року зменшився вдвічі - з 183 млрд доларів до 90. Україна увійшла в клуб найбідніших країн світу. Зовнішній борг виріс на 20%. Курс гривні впав більш ніж в три рази.

Друге: БІДНІСТЬ. Середня зарплата за три роки навіть у валюті впала в два рази. 2013 - 450 доларів, зараз - 230. Пенсії жебрацькі. Ціни зросли в кілька разів.

За даними ООН вже 60% українців живуть за межею бідності. Мільйони втратили роботу. І третє: ТАРИФИ. Ціна на газ за три роки зросла у вісім разів. Опалення - в п'ять, електроенергія - в три.
Крім того, за словами нардепа, нинішня влада зруйнувала ОСВІТА, НАУКУ, МЕДИЦИНУ, а також ПРАВООХОРОННУ СИСТЕМУ.

- Закриваються школи, а вчені їдуть за кордон. За рівнем вакцинації Україна посідає останнє місце в світі. Тільки за минулий рік населення нашої країни зменшилася майже на чверть мільйона. Це більше, ніж, наприклад, місто Херсон! - сказав нардеп. - І п'яте: НЕБЕЗПЕКА НА ВУЛИЦЯХ. Безкарність радикальних угруповань. Колосальне зростання тяжких та особливо тяжких злочинів. Рівень їх розкриття - всього лише 30%.

Вілкул підкреслив, що Опозиційний Блок - єдина справжня і ідеологічна опозиція разом з мільйонами українців по всій країні вимагає зміни влади.

- Ми пропонуємо реальний План виходу з кризи.

ПРИПИНИТИ ВІЙНУ. Активізувати діалог з Німеччиною, США, з тим, хто буде сприяти поверненню СВІТУ В УКРАЇНІ.

Забезпечити гідну ЖИТТЯ І РОБОТУ. Для відновлення промисловості ми подали в парламент пакет законопроектів в рамках програми «Нова Індустріалізація». Треба відновлювати економіку і давати людям роботу, а не розпродавати українські землі заради чергових кредитів », - заявив нардеп.

Він також виступив з вимогою СКАСУВАТИ грабіжницькими тарифами, ПІДНЯТИ МІНІМАЛЬНУ ЗАРПЛАТУ, а МІНІМАЛЬНУ ПЕНСІЮ - не нижче 3500 гривень. Необхідно це зробити не за рахунок друкарського верстата, а за рахунок розвитку економіки.

- Вимагаємо ПРИПИНИТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ІСТОРІЇ. Через місяць - велике свято - 9 травня, День Перемоги. І це День Перемоги, тому що ми нащадки переможців, - сказав нардеп. - Необхідно також ЗАБЕЗПЕЧИТИ ПРАВО ГОВОРИТИ І СЛУХАТИ ВАШОЮ МОВОЮ. Читайте Статтю 10 Конституції України, де чітко написано: «В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин.

Вілкул підкреслив, що тільки ОДИН відсоток українців повністю схвалює діяльність влади.

- Уряд необхідно відправити у відставку, а Верховну Раду - на перевибори, - заявив він.

Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #3 язон 06.04.2017 08:58
Тупая ложь в расчёте на тех,кто поленится проверить цифры на Госстате. ВВП Украины в 2016 г. ВЫРОС на 2,5%. Государственный долг в 74 миллиарда долларов, накопленный Януковичами, Вилкулами и Ко - сократился до 71 миллиарда. Курс гривны в 2016 г. снизился на 8%. Инфляция составила 12,4%. При этом в 2016, зарплаты выросли на 23%, минималку с 1 января подняли вдвое, с октября вдвое поднимут пенсии. Цены с 2013 г. выросли в 1,7 раза, зарплаты -вдвое. Потому и колбасит нечисть антиукраинскую, что налаживается жизнь с в стране. несмотря на все их подлости. А за войну, за раскол станы, за призыв интервентов в Украину - вилкулы должны на фонарях висеть, а не в парламенте заседать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Гість 05.04.2017 22:07
Дуже правильна характеристика дійсності, але
з його вуст звучить як знущання, над змученим війною народом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 :::::::::::::::: 05.04.2017 17:55
А тебе, Вілкул, ТРЕБА ПРОСТО ВІДПРАВИТЬ НА ...........!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100