Співголова фракції Опозиційного Блоку Олександр Вілкул зажадав від депутатів Верховної Ради продовжити роботу, щоб захистити мільйони українців, доведених до злиднів, а не йти в чергову відпустку:

- Ситуація погіршилася практично у всіх сферах - починаючи від економіки і закінчуючи сферою безпеки. І на тлі цього депутати парламенту мають канікул більше, ніж школярі молодших класів.

Я заявляю позицію Опозиційного Блоку: Верховна Рада не має права йти на канікули. Необхідно працювати і приймати закони для підтримки десятків мільйонів українців, яким вже нема за що жити.

Нардеп закликав політиків припинити розколювати країну конфліктами і розглянути законопроекти Опозиційного Блоку, спрямовані на виведення країни з кризи, які включають підтримку промисловості, як основу для підвищення зарплат і пенсій; заборона на підняття тарифів і т.д.

- Не може бути вічний конфлікт, вічна радикалізація національною ідеєю. Україна може стати східно-європейською Швейцарією. Сильною, незалежною, нейтральною країною з розвиненою економікою. Країною, в якій головна цінність - людина.Давайте все-таки бачити майбутнє. Майбутнє грунтується не на ненависті, а на світі, об'єднанні країни, робочих місцях, зростанні заробітної плати і пенсій, - написав Вілкул на своїй сторінці в Фейсбуці.

Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #3 типовий комсомолець 11.07.2017 20:06
податкова попустила співробітника "Прочерка"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Регіональна Тальнівщина 11.07.2017 17:45
Це взагалі ні в тин ні в ворота не влазить. Не знаю куди його і скільки разів "інтегрували" "європейські партнери", але зараз в вілкулі говорить Кучма 90-тих років. Треба йому ще кілька разів з'їздити в Загниваючу, щоб вони видули з нього всю ту сєпарську і руцкомірську дурь, яку вдули Янукович з Медведчуком. Може тоді нарешті зрозуміє - що нейтралітет, коли поруч агресивний сусід-наркоман, неможливий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Ми ж пАшутілі... 11.07.2017 17:22
Ржака. Ну не можна ж так буквально розуміть коментарі читачів: "Щось давно вілкуляки на "Прочерку" не було" :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100