Трейдери, які опинилися в числі учасників валютного ринку Форекс, мають перед собою одну важливу мету – отримувати прибуток та збільшувати свій капітал. При цьому упускають з уваги одну важливу деталь – без належного досвіду торгівля несе серйозні ризики, і трейдер може замість заробітку опинитися в збитку.

Втім, не всі новачки кидаються необачно на барикади. У багатьох за плечима ховається хороший запас знань, продумана стратегія торгівлі і алгоритм дій. Звичайно, реалії Форекса такі, що теорія тут працює не завжди і ринковий хаос поглинає усіх, хто так мріяв про порядок. Якщо ви дозволите вступити у справу емоціям, можна говорити, що втрата всіх коштів вже не за горами.

Коли ж любитель починає прислухатися до порад від досвідчених трейдерів і до того ж застосовує їх на практиці, втрати депозиту вдається уникнути. Тому давайте уважно запам’ятаємо ці поради:

1. Пройдіть навчання. Найпростіший доступ до фінансового ринку відкриває двері у світ валютних спекуляцій практично для кожного гравця, який metatrader 4 download kostenlos. Однак якщо ви бажаєте домогтися тут успіху і не просто отримувати дохід, а поступово його нарощувати, потрібна глибока практична і теоретична база знань. Не шкодуйте грошей і часу на навчання, адже це найкраща ваша інвестиція, яка не зможе знецінитися.

2. Відповідально підійдіть до питання вибору брокера. Оскільки з брокером доведеться співпрацювати протягом всієї торгівлі, уважно вивчіть всю інформацію, яка зможе пролити світло на репутацію брокерської компанії і її історію. Приймати остаточне рішення про партнерство з брокером варто тільки після того, як ви переконаєтеся в його порядності та надійності.

3. Робота на демонстраційному рахунку. Перед тим як ризикувати власними грошима, потрібно отримати практичний досвід торгівлі та скористатись кожним інструментом, що є у вас в безкоштовному доступі. Перевірте обрану торговельну систему, попрацюйте над емоційним станом, особливо зверніть на нього увагу під час напружених, пікових ситуацій. З допомогою торгівлі на демонстраційному рахунку  ви отримаєте безцінні знання та вміння і при цьому абсолютно нічим не ризикуєте.

4. Записуйте кожен свій крок, незважаючи на його результат. Постійний аналіз ринку і власної поведінки дає вам відмінні перспективи у найближчому майбутньому.

5. Використовуйте аналітичні інструменти. Графік – корисний інструмент для технічного аналізу. Однак, коли його перевантажує величезне число різноманітних індикаторів, графік втрачає свою читаність і стає марним. Тому активно використовуйте цю опцію терміналу але варто використовувати не все підряд, а тільки самі корисні інструменти. Робіть акцент в першу чергу на якість, а не на кількість.

6. Вміло управляйте своїм капіталом. Для цього доведеться звести втрати до мінімуму, не ризикувати без зайвої необхідності. Не забувайте виставляти ордери стоп-лосс, тейк-профіт. Торгувати варто починати з невеликої суми, поступово нарощуючи депозит у міру власного навчання та розуміння ринку.

7. Спостерігайте за своїм психологічним станом. Зберігайте холоднокровний стан незважаючи на ринкову обстановку і понесені втрати. Якщо ви втратите контроль над собою, тут же почнуться безглузді помилки і неминучі збитки.

8. Відповідально підходьте до вибору кредитного плеча. Звичайно, коефіцієнт кредитного плеча є відмінним інструментом, який дозволяє чимало заробити на валютному ринку Форекс.

9. Дивіться на торгівлю як на роботу. Оскільки на депозиті вашого рахунку знаходяться реальні гроші, зароблені важкою працею, безтурботність щодо торгівлі на Форексі допускати точно не варто.

Ставте перед собою цілі і досягайте їх, контролюйте себе, дійте за правилами і трейдинг обов'язково принесе вам не тільки задоволення, але і гарний фінансовий прибуток.

Реклама*

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100