Хоч раз у житті кожен стикався з ситуацією коли гроші потрібні зараз і негайно, а слова персидського царя Дарія “зволікання - смерті подібне” стають пророчими. Саме в таких ситуаціях стане в нагоді нова послуга від ПриватБанку - ”Швидкий кредит”, оформлення якого займає не більше 15 хвилин.

ШК

Для отримання таких грошей потрібні лише банківська картка та мобільний телефон. Зарахування грошей відбувається на картку за вибором клієнта - картку для виплат чи Універсальну.

Швидкий кредит - це отримання бажаної суми коштів в онлайні режимі. Сума кредиту розбивається на строк у 10 місяців, а регулярний платіж на погашення кредиту списується щомісячно з картки. При цьому умови кредитування ідентичні умовам «Миттєвої розстрочки» - після оформлення «Швидкого кредиту» автоматично формується договір в Приват24 саме в розділі «Миттєва розстрочка», де клієнт може контролювати процес сплати позики.

Дізнатись яку саме суму банк готовий швидко дати саме вам, досить просто. Сума “Швидкого” кредитування дорівнює сумі в рамках ліміту «Оплати частинами». А свій ліміт по «Оплаті частинами», що в даному випадку є максимально доступною сумою кредиту, можна дізнатися  просто відправивши SMS з текстом chast на номер 10060 або після заповнення онлайн-форми.

Перший платіж  по "Швидкому кредиту” списується через 30 днів з моменту його оформлення.

Додаткова зручність — можливість дострокового погашення кредиту без комісії, погашати який можна у Приват24, ТСО та додаток “Оплата частинами“.

Про це інформують в ПриватБанку

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100