реклама

реклама

Заборгованість за комунальні послуги населення вже становить 27 млрд грн - це більше 1 млрд доларів. Виступаючи з трибуни Верховної Ради, співголова фракції Опозиційного Блоку в парламенті Олександр Вілкул сказав:

- Сьогодні восьме листопада, а в десятках міст і селищ тепло так і не подано. В результаті комунальної «реформи» - а це тільки підвищення тарифів - у людей з'явилася ще один страх - залишитися в холодній квартирі. А ще мільйони людей, у яких немає грошей заплатити за такими високими тарифами, БОЯТЬСЯ БУТИ викинутими з КВАРТИРИ ЗА БОРГИ за комуналку. І цей страх тільки посилюється. Тарифи будуть продовжувати рости - про це уряд веде переговори з МВФ.

zhkh

Півтора роки тому Вілкул вніс до Верховної Ради законопроекти №2342 і №2347, які встановлюють мораторій (заборона) на підвищення тарифів і забороняють викидати людей з житла за борги за комунальні послуги. Такі випадки вже є по всій країні. І це питання стає все більш гострим. Однак, провладні партії блокують прийняття законопроектів, внесених опозиціонерами.

- Я нагадаю, що з 2010 по 2014 роки не підвищувалися тарифи взагалі. Я був віце-прем'єром з комунальних питань, і добре володію цим питанням. І я гарантую, що після перемоги на виборах ми знизимо тарифи на газ та опалення відразу в два рази. 1700 грн собівартість українського газу, але зараз продають його людям майже по 7 тис грн, - зазначив він.

- За зрив опалювального сезону влада намагається звалити провину на місцеві органи влади. Замовчуючи, що у тих немає відповідного фінансування з-за боргів людей, і тому що держава не виділяє вчасно необхідної кількості коштів на покриття різниці в тарифах. ЯКЩО 10 РОКІВ ТОМУ ВСЯ КРАЇНА обговорювала аварію в Алчевську, то зараз ви перетворюєте всю КРАЇНУ В АЛЧЕВСЬК, - сказав Вілкул. Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Урюк 16.11.2017 09:59
Цитую Макс:
Регионалы хоть и были ворюгами но обществу они геноцид не устраивали.

Шо ти мелеш? Йди проспись, регіАнальний ви....к.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Макс 14.11.2017 22:01
Регионалы хоть и были ворюгами но обществу они геноцид не устраивали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Вважай, що повірив 14.11.2017 14:24
Вілкул, тебе вже, клоуна, ми бачили "в роботі". Шкода, що ти не втік зі своїм шефом Яником в рашку - сидів би ти зараз десь у Ростові - з Вовкою Алєйніком і кривовсісьою Азіровим, різався б у дурня підкидного - і не переживав би, по чім газ в Україні.
Але ж панімаю, ти хочеш спасать Україну - да, Шурік? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100