реклама

реклама

Кандидат у президенти України, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко з робочим візитом відвідав місто Черкаси. Насамперед він зустрівся з колективом фабрики агрохімікатів «Укравіт» (UKRAVIT) та журналістами і представив свою програму. Зустріч з людьми відбулася за участі також заступника керівника Руху В. Наливайченка «Справедливість» Руслана Колєснікова і керівника Черкаського обласного осередку Руху Олега Котляра.

IMG_20190314_134241

Валентин Наливайченко оглянув підприємство і залишився задоволений побаченим. Каже, постійні зустрічі з людьми на підприємствах є для нього не просто екскурсійними. Від робітників і керівництва установ він отримує поради та лиш більше переконується в правильності своєї позиції. Політик каже: давно необхідно робити в країні програму з підтримки таких підприємств, які виробляють екологічну, високотехнологічну та конкурентоздатну продукцію.

– Держава має виділяти доступні здешевлені кредити. І все це має бути прописано на роки, щоб не було додаткових податків, додаткових змін і навантаження на підприємців. Адже розробки, які, зокрема, я побачив і тут, у Черкасах, щодо виробництва добрив, мають працювати насамперед на наш український сектор, – зазначив Валентин Наливайченко.

За його словами, сектор економіки потребує розробки такої програми, яка б на п’ять років дала звільнення від податків і безвідсоткові кредити.

– Я за зменшення Єдиного соціального внеску, щоб робітникам піднімали зарплати, а держава має в цьому допомагати пільгами від уряду і зниженням оподаткування. Такі системи є в кожній європейській країні: Німеччина, Фінляндія, Литва, – зазначив Валентин Наливайченко.

IMG_20190314_140127_1

Заснувавши платформу «Антикорупційний рух» та політичну партію «Справедливість», головним пріоритетом у діяльності Наливайченко обрав боротьбу із корупцією, починаючи з вищих ешелонів влади.

– Йду в президенти з планом відновлення миру, з новою дієвою міжнародною угодою деокупації країни. Адже відновлення миру – це питання номер один. Що ж до корупції, то щоб побороти її слід скасувати привілеї президентів, суддів, депутатів. Рівність всіх перед законом і є найвищою формою справедливості. І тоді справді запрацює економіка, українські підприємства, – запевнив кандидат в президенти. – Вважаю, що настав час новому президенту ініціювати і укласти нову угоду з деокупації Луганської та Донецької областей і АР Крим. Я підготував цю угоду. Вважаю, що захист кордонів, виведення військо і спецслужб чужої держави з наших територій – завдання номер один.

Валентин Наливайченко закликав усіх прийти 31 березня на вибори та проголосувати, а не бути байдужим до долі країни.

IMG_20190314_141836

До слова, він зазначив, що його Рух «Справедливість» знайшов чесних людей та представив їх у комісіях, щоб вони контролювали хід виборів.

– Бо кожен голос має бути чесно порахований, щоб люди знали, що це їх вибір, – наголосив Наливайченко.

Попереду у планах Наливайченка були також передбачені зустрічі з АТОвцями, членами ДВК та робітниками.

*передвиборна агітація

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Реаліст 19.03.2019 11:05
ЯКИЙ ЩЕ "ПЛАН НА РІК", ЯКЩО ВІН У НАЙБЛИЖЧІ ДНІ ПЛАНУЄ ЗНЯҐТИСЯ НА КОРИСТЬ ЮЛЬКИ - ЧІТКО ЗАСВІТИВШИ, ЧИЇМ ТЕХНІЧНИМ КАНДИДАТОМ БУВ?!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 . 16.03.2019 15:59
Цікаво, хоча б тисячу голосів виборців отримає? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100