Сьогодні партія «Ошукані українці» презентувала команду. Як раніше і говорив голова партії Олександр Литвин, у цій команді немає відомих, заможних людей,  зірок та олігархів. Насамперед від партії балотуються прості люди, фахівці з різних сфер, які дійсно хочуть змінити ситуацію в місті на краще та реалізувати своє бачення його розвитку.

IMG_20201002_120715

По округу №1 балотується в депутати Олександр Гайдай.

– Насамперед хочу, щоб Черкаси стали безпечним та комфортним містом, щоб ми нарешті позбавилися статусу кримінальної столиці України.  Також вважаю, що проблемою, яку терміново потрібно вирішувати, є наркоторгівля. Тож безпека міста і громади мені болить найбільше, – каже Олександр.

По округу №2 балотується Галина Капітон.

– Жоден олігарх не стоїть за нашими спинами. Мені це імпонує. Так, у нас немає акторів чи співаків, ми прості громадяни, тому не будемо розважати публіку різними шоу та гучними заявами. Я народилася в цьому місті, тут виросла, тут живуть мої батьки та діти, тому проблеми міста я знаю не зі слів. Як майбутня депутатка міської ради, я намагатимуся робити все, щоб потрібні для міста рішення приймалися без блокування трибуни, щоб потреби всіх мікрорайонів враховувалися і міський бюджет розподілявся рівномірно. Відомо, що бюджет недонаповнюється і наш громадський показує, що кожна третя гривня направляється не за призначенням. Прикро це бачити і хочеться самій впливати на рішення, які б були на користь не окремим особам, а громаді. Я за роботу бізнесу окремо від політики, за відповідальність політиків, за роботу бізнесу в однакових умовах та за рівними правилами.

По округу №3 балотується Наталія Д’яченко.

– Я багато років займаюся громадською діяльністю та борюся за те, щоб люди жили гідно. Але звернення до депутатів чи міських голів часто лишаються нерозглянутими. Я знаю, яким має бути справжній депутат і не боюся брати на себе відповідальність за місто.

По округу №4 балотується Людмила Ніскаус.

– Щодня бачу, як жителі Черкас бідніють. І це не лише пенсіонери. Бізнесу доводиться припиняти свою діяльність. Це неправильно. Я б хотіла зустрічати людей з посмішкою. Для цього треба, щоб вони мали впевненість у завтрашньому дні. Тут потрібні виважені кроки, щоб люди могли працювати, а влада їм у цьому сприяла, а не вставляла палки в колеса. Також мене як фінансиста хвилює питання необґрунтованих тарифів, несправедливого розподілу бюджетних коштів. Дуже хочу, щоб наше місто стало відкритим, прозорим, найкращим містом в Україні.

По округу №5 балотується Богдан Терещенко.

– Ніхто не знає краще проблем молоді, ніж ми самі. Я хочу тут жити, працювати, розвиватися. Хочу, щоб Черкаси були молодіжним містом, тому мій пріоритет як майбутнього депутата міської ради – молодіжна політика. Саме тому я балотуюся і вірю, що мені і всій команді вдасться реалізувати нашу програму.

По округу №6 балотується Олександр Шевченко.

– Кожен черкащанин знає свої загальні проблеми, але у мене хімічна освіта і я хотів би закцентувати увагу на екологічних питаннях, на питаннях безпеки людей. Скажу, що для людей дуже важлива вода, яку вони п’ють. А наші трубопроводи закладалися дуже давно. І хотілося б стратегічно оновити водогони Черкас, бо очистка води це одне, а оновлення водогону – зовсім інше. Тому вважаю, що пріоритети міста мають включати заміну всіх комунікацій, адже життя і здоров’я жителів міста – найбільша цінність для мене.

IMG_20201002_105616

Після представлення команди голова партії Олександр Литвин зазначив, що команда, яка йде на вибори від партії «Ошукані українці», насамперед зосереджена на змінах у стратегічному управлінні містом, проведенні повного аудиту всіх ресурсів громади і першочергових потреб, та розробці конкретного плану дій, проекту розвитку Черкас.

– Це команда, яку не цікавитимуть тендери чи підряди. Бо переконаний, що обов’язок депутата – це захист інтересів виборців округу і всього міста. Я переконаний, що ці люди достойні представляти черкащан і міській раді та виправдають всі сподівання жителів міста, – запевнив Олександр Литвин.

IMG_20201002_110657

Передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Мавр 02.10.2020 20:27
Крута партія! Набере 001 відсоток і як жахне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100