реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради (фракція Партії регіонів) та перший проректор Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля з навчальної та методичної роботи Ігор Тищенко тимчасово виконує обов'язки ректора академії.


Керуватиме закладом Ігор Юрійович, поки ректор академії та депутат обласної ради від фракції Партії регіонів Микола Кришталь не повернеться із відпустки. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив начальник сектора зв'язків із громадськістю та ЗМІ Микола Шарий.

Коли почалася і коли закінчиться відпустка Миколи Кришталя, в академії не знають. За словами Миколи Шарого, військові, коли йдуть у відпустку, перед підлеглими не звітують.

– Офіційно дати дозвіл ректору на відпустку може тільки міністр надзвичайних ситуацій, – пояснює Микола Михайлович. – Коли повернеться Микола Андрійович (Кришталь, – ред.), знають тільки в міністерському відділі кадрів, де є відповідні документи.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Виталий 29.09.2012 18:45
Ніхто за регіони голосувати не буде. Цікаво чому всі ректори полізли до бандитської партії? Хто виховує нашу молодь? Би**орегіонали! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Правдоруб 29.09.2012 16:44
Якщо хтось чогось не розуміє то пояснюю що саме тіщенко і забезпечить 100 відсоткове голосування по академіі за ригіони і за потрібного ім кандидата. І це голосування чітко продемонструє на кого саме працює адмінресурс і хто саме балотується від прдонів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Вітер 28.09.2012 14:10
Кришталь - .................., ні риба, ні м`ясо. Тулубу відданий до останнього гудзика - який там Балога?? :P :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 кактус 28.09.2012 12:41
ну правильно Балога Кришталю доручив вибори робити! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100