реклама

реклама

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко відвідав Харків. У рамках візиту він поспілкувався із керівництвом міста і передав вітання від міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та від виконавчого комітету Черкаської міської ради для харків’ян із 369-ю річницею із Дня заснування міста.

День міста Харкова відзначається 23 серпня і збігається з Днем Державного прапора України. На жаль, цей день народження місто відзначило в умовах повномасштабної війни російської федерації проти України. Місто потерпає від ракетних ударів, які знищують інфраструктуру і вбивають його жителів. Але Харків міцно тримає оборону, саме тому президент України Володимир Зеленський надав Харкову звання «Місто-герой України».

369818885_608317428122043_1095708872477540192_n

«Черкаси та Харків пов’язують тісні та дружні стосунки. З початку воєнного вторгнення росіян вони стали ще міцнішими. Наше місто було одним з перших, хто надавав гуманітарну допомогу Харкову. Черкаси стали другою домівкою для багатьох харків’ян, які шукали притулок, тікаючи від російських обстрілів. Я надзвичайно радий, що Харків показав свою силу і вистояв. Дякую меру міста Ігорю Терехову, місцевій владі та усім харків’янам за силу духу і незламність. Незважаючи на постійні тривоги та нещадні обстріли, місто функціонує та розвивається. Вірю, що скоро ми зустрінемося у Харкові під мирним українським небом», — зазначає перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100