реклама

реклама

Учора на Театральній площі відбувся дитячий фестиваль «Поетичні витівки». Ініціювала проведення конкурсу молодіжна громадська організація «Книжковий маестро».

Участь у конкурсі взяли більше 25 шкіл. Членів журі школярі вражали виразним читанням гуморесок, співами та навіть танцями. Почесним гостем конкурсу став відомий письменник, директор та власник видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович.


– Я вперше в Черкасах і я здивований, що тут такі талановиті діти! Я зачарований вами! Я радий, що тут звучить українське слово, що тут є українські душі. Бажаю вам гарних книжок, щоб вони вас зачаровували, бо досліджено, що краще живуть ті люди, які читають книжки! – бажав школярам на сцені Іван Антонович.

За умовами конкурсу, потрібно було розповісти гумореску та показати її на сцені. Проте креативні школярі не лише декларували гуморески, а й балади, а дехто навіть склав власні твори.

Перше місце у конкурсі посіла Перша гімназія зі сценкою «За рецептом бугая», друге – Черкаський міський багатопрофільний центр з постановкою «Хатка, яку збудував собі Джек», а третє – ЗОШ № 33, які показали «Чи винен лікар?».


Також чотири школи відзначили у різних номінаціях «З Україною в серці», «Яскраве перевтілення», «Смілива уява» та «Відданість творчості».

Усі учасники отримали дипломи та сертифікати на суму 20 на купівлю книги у книгарні «Буквиця».

Детальніше про перебування Малковича в Черкасах читайте згодом в розділі «Таблоїд»

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Знаю 04.10.2012 10:06
А чому немає ні слова про Фіть і Солодку - людей, які створили МГО "Книжковий маестро" і привезли Малковича до Черкас? Невже не варті того, щоб їм подякували?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100