У Звенигородці комунальне підприємство «Звенигородське підприємство теплових мереж» провело тендер на оренду двох газових котелень у місті. Ще один аукціон має відбутися 7 вересня. Про це повідомляється на порталі Української універсальної біржі, пише «Вікка».

IMG_20200916_090347-2048x1155

В оренду були передані котельні по вулицях Шевченка та Сошенка. Аукціон по котельні на Чорновола має відбутися 7 вересня. Ці котельні виробляють тепло і постачають його звенигородським споживачам: населенню, бюджетним та комерційним організаціям.

Вартість оренди котельні по вулиці Шевченка становить 500 грн на місяць. Єдиним учасником і переможцем стало ПП «Ореіум Інвест». Засновником і керівником цієї фірми є киянин Сергій Костянчук. За даними сайту «Чесно», він є членом партії «Сила і Честь». У 2020 році балотувався до Київської міської ради від цієї партії, але не був обраним.

IMG_20200916_090447-2048x1155

За котельню по вулиці Сошенка відбулася справжня боротьба. При стартовій ціні 134 грн доторгувалися до 35 тис. грн. Найбільшу ціну вказало звенигородське підприємство Підприємство об’єднання громадян «Ламвир» Звенигородської районної громадської організації «Успіх».  Керівником є Олександр Кобилецький.

Термін оренди – 4 роки.

На Черкащині вже був досвід передачі котелень та майна комунальних підприємств в оренду приватним компаніям. У Смілі ще досі виплачують борги попереднього інвестора. А в Чорнобаї цього року вимушені були забрати котельні до комунальної власності.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Олена 05.09.2022 13:03
Як передати комунальне піприємство в оренде пп шнику, теплові мережі? Судити усе керівництво м. Звенинородки. При такому розкладі буде уся Звенигородка без тепла, і за тарифом, який придумає приватний підприємиць.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100