реклама

реклама

Партія «УДАР» заявила про зняття 26 кандидатів у мажоритарних округах на користь Об'єднаної опозиції і ще 6 – на користь самовисуванців. Про це йдеться в заяві, розміщеній у неділю на сайті партії.


Таке рішення прийняте «заради перемоги над кандидатами - висуванцями влади». Також у партії закликають демократів зробити такий же крок на користь кандидатів «УДАРу» в частині інших округів.

Зокрема, на Черкащині на користь кандидатів від ВО «Батьківщина» – Олександра Сінгаєвського (виборчий округ №196 з центром в Корсунь-Шевченківську) та Максима Полякова (виборчий округ №200 з центром в Умані) – політсила Віталія Кличка знімає «ударівців» Олексія Яценка та Антона Котвіцького відповідно.

У свою чергу, «УДАР» хоче, щоб опозиція зняла на їхню користь таких кандидатів: по ВО №195 (Черкаси, Соснівський район) Володимира Греся на користь Олександра Чуприни, по ВО №197 (центр округу – місто Канів) Леоніда Даценка на користь Павла Філіпенка і по ВО №199 (центр округу – місто Жашків) Анатолія Бондаренка на користь Василя Фурмана.

«ВО «Батьківщина» пристала на позицію партії «УДАР» щодо визначення єдиних кандидатів у мажоритарних округах за підсумками незалежних соціологічних досліджень і оцінки рівня підтримки кандидатів громадянами, а також їхніх перспектив об'єднати голоси виборців і перемогти представників Партії регіонів та її сателітів. Усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом та своїми виборцями, від партії «УДАР» на користь кандидатів від «Батьківщини» свої кандидатури знімають 26 висуванців.

Ми розраховуємо на те, що ВО «Батьківщина», виходячи з тих самих міркувань, відкличе своїх кандидатів з 22 округів», – йдеться в заяві партії.

«Партія «УДАР» не примушувала своїх кандидатів зняти кандидатури. Абсолютна більшість з них зробили свідомий вибір. На з’їзді ми забезпечили відповідну правову процедуру.

Ми очікуємо симетричних кроків ВО «Батьківщина», виходячи з результатів переговорів і підтримки кандидатів на виборчих округах», – уточнюють в «УДАРі».

реклама

Коментарі  

 
-1 #27 Тетя Клава 16.10.2012 21:10
Цитую Лёня:
А хто такий Чуприна по округу 195? Боксер?

Знаю,что человек принципиальный и смелый,в ухо тоже дать может видела двоих ганял в ЮЗР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #26 Полишинель 15.10.2012 19:18
Цитую Комуніст:
[quote name="Полишинель"][quote name="Комуніст"]Повністю згоден з Олегом. Жалко наших з Вами співгромадян-українців - екскандидатів. .




То може комуніст пояснить чому ми не бачили, як в парламенті КПУ блокувала трибуну проти пенсійної і земельної реформи, проти антинародного бюджету. А може димову шашку принесла. Чи тихесенько, як мишенятка сиділи і не заважали друзям-олігархам. Ленін вчив, що крім парламентської боротьби є підпільна, позапарламентсь ка боротьба за права трудового народу, проти капіталістів. Соромно, що німецький посол більше дбає за нас, простих людей, ніж рідна Компартія
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #25 Комуніст 15.10.2012 17:10
Цитую Полишинель:
Цитую Комуніст:
Повністю згоден з Олегом. Жалко наших з Вами співгромадян-українців - екскандидатів. Їх головний світовий наперсточник - міжнародний КАПІТАЛізм - використовує, як одноразові стаканчики у кавових автоматах. А вони радіють: "Я- патрійоть! Задля Nаційональної Іdеї все стерплю - і ганьбу і сором людський". Жалко, бо які не є, а вс е ж наші брати-сестри - України діти...

Меркель, керівник країни---капіталістичног о монстра. Якщо на Кличка і має вплив німецький посол, то це не так страшно
"Полішінєль", я за адміна сайту прибрав з Вашого опусу образи і брехню, залишивши головне, щоб інші побачили - який він сьогодні "ударний" наш платний патрійотизьм під координаторами-німецькими послами(звісно, якщо Вам вірити), бо я підозрював спеців геть іншої держави.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #24 Старі пісні про рай... 15.10.2012 15:27
Цитую Полишинель:
[quote name="Комуніст"]
Комуністи в стані *ебільності. Трохи про міжнародний капіталізм. Один друг живе в Німеччині, каже ---соціалізм, інший в Норвегії ---комунізм. Ангела Меркель, керівник країни---капіталістичног о монстра живе у двокімнатній квартирі, сама ходить в супермаркет. Лідер КПУ Симоненко має державну дачу для колишньої дружини і царський палац для нової молодої дружини, тисячу покоївок і обслуги. Якщо на Кличка і має вплив німецький посол, то це не так страшно як вплив Януковича на Симоненка

Якби була можливість я б хотів ,щоб ммною керувала Меркель, хоч і 40 років був в КПСС, (в комунальному підприємстві СС)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #23 БЮТ його знає? 15.10.2012 15:18
Цитую Сонька Золота ручка:
Це рябої кобили сон, Бондваренко і Даценко всі знають в області, а хто такі Чуприна, Фурман і пан Філіпенко ніхто не знає, хіба що бабця Бздюриха

Це тепер так називають жіночку, яка ставила у список БЮТ до обласної ради. Якщо Філіпенка ніхто не знає навіщо Бздюриха його туди прилаштувала і за яку суму. До речі Філіпенко член фракції БЮТ Черкаської обласної ради.І його з фракції та з партії не виключали. Дійсно Бздюриха творить що навіть секретаріат не знає???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #22 Сонька Золота ручка 15.10.2012 13:15
А Вовандеру Гресю дійсно потрібно брати політшинель і йти назад в свою "землянку", в якій він находився 2,5 роки....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #21 Полишинель 15.10.2012 13:07
Конечно, у Кличко нет образования, ведь Переяславский пединститут это не Кембридж и не Оксфорд и даже не Лондонская школа экономики. Но влияние Меркель (он долго жил в Германии, там его капитал) и немецкого посла может это частично компенсировать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #20 Сонька Золота ручка 15.10.2012 13:06
Це рябої кобили сон, Бондваренко і Даценко всі знають в області, а хто такі Чуприна, Фурман і пан Філіпенко ніхто не знає, хіба що бабця Бздюриха
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #19 Ли 15.10.2012 12:21
#14 Полишинель))))) )))У Чуприни все друзья в ПР! И Кузьминский и Головко и Тулуб. И сам он бывший есдек(о). Как можно ради него сняться? А может он будет потенциальной тушкой?
Что бывший ЭСДЕК, то да. Но все это в прошлом.. А Кузьминский, ГОловко и Тулуб никогда небыли друзьями..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #18 Українець 15.10.2012 11:50
Цитую Олександр:
Кличка підтримую :lol: .Всі вищезазначені особи, треба додати і Булатецького, протягом тривалого часу займалися ЗДИРНИЦТВОМ і використовували партійні бренди заради самозбагачення.

Ваш "монолог" Олександре, немає ні чого спільного з реаліями (я про Булатецького), якщо у Вас є підтверджені факти корупційних дій, то звертайтесь до суду чи передайте цей компромат Жуковській (якщо Вам такий неприємний Булатецький) вона Вам за це ще й грошей дасть, а так, просто молоти язиком нема чого.
P.S. Це прямо як в анекдоті про двох кумів, що один іншого по п'яні обхаяв, а потім і каже: Ну тепер куме доведіть людям що ви не такий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100