Указом Президента України 7 листопада 2022 року, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Сергія Петровича Мороза та Артема Анатолійовича Наумовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

* Мороз Сергій Петрович, 1993 року народження, мешканець м. Корсунь-Шевченківський. Під час російського вторгнення в Україну був старшим солдатом, стрільцем – зенітником зенітно-ракетної батареї 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Загинув 29 липня 2022 року на Донеччині. Похований із почестями у Корсунь-Шевченківському.

* Наумович Артем Анатолійович. Народився 18 вересня 1987 року в м. Єнакієве, що на Донеччині. Там він здобув освіту, пройшов службу в прикордонних військах, брав участь в антитерористичній операції на сході, був відзначений нагородами та подяками Президента України. З початком повномасштабного російської вторгнення Артем Наумович з дружиною оселився на батьківщині своєї родини – у Скибині. Але чоловік одразу ж став на захист Батьківщини. Майстер-сержант Артем Анатолійович був стрільцем – помічником гранатометника. Загинув 16 вересня 2022 року поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області. З полеглим Героєм сучасності Жашківська громада прощалася 20 вересня у с. Скибин, утворивши живий коридор пам’яті та опустившись на коліна. У Артема залишилися дружина, батько, брат, родичі, які проживають у Скибині, та мама, яка наразі, на жаль, знаходиться в окупації.

Вічна слава Героям та наша вдячність за те, що віддали заради нас найдорожче – свої життя. Щирі співчуття рідним і близьким.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Алекс 14.11.2022 03:24
Ще тратимо освітлювання для дронів на смілянсській
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100