реклама

реклама

Зміни до бюджету Черкаської міської територіальної громади на 2023 рік розглянули на засіданні виконавчого комітету. Основні пропозиції стосувалися освітньої галузі та підтримки ЗСУ.

IMG_8901_1

За словами директорки департаменту фінансової політики Тетяни Харенко, Черкасам надійшла освітня субвенція з державного бюджету у сумі 443,1 млн грн., а також субвенція з обласного бюджету у сумі 221,8 тис грн. на виплату обласних стипендій переможцям ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІ етапу конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук. Кошти освітньої субвенції будуть спрямовані на виплату зарплати учителям шкіл та професійно-технічних закладів.

Також змінами передбачено перерозподілити 5,3 млн грн. субвенції державному бюджету на капітальні видатки для підтримки Збройних Сил України.

«У 2022 році Черкаси стали лідером у питанні підсилення обороноздатності країни, спрямувавши на ці цілі більше 330 млн грн. Темпи підтримки ЗСУ не збавлятимемо і у цьому році. Адже нині головна мета кожного з нас – це перемога України», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Зміни до бюджету також мають затвердити депутати на сесії.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100