реклама

реклама

Звернення громадянина, тренера-викладача черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан» Олександра Литвиненка, якого, як стверджує чоловік, побили правоохоронці, в Черкаській облдержадміністрації розглядають. Про це йдеться у відповіді управління інформаційної політики та зв’язків зі ЗМІ ОДА на інформаційний запит «Прочерку».

Нагадаємо, що на початку жовтня до нашого видання звернувся Олександр Литвиненко за допомогою. За словами черкащанина, правоохоронці побили його на території середньої школи №12, просто на очах у дітей, а потім ще й забрали у відділок де катували і змусили підписати папери про вилучення наркотичних засобів.

Разом з тим, на дії правоохоронців поскаржився керівник охоронної фірми ПП «Щит-1» та товариш Олександра Дмитро Ірінін. За його словами, застосування фізичної сили до людей, які з ним спілкуються, суцільні перевірки діяльності його бізнесу, обшуки, цілодобове прослуховування телефону, переслідування працівників його фірми тощо є наслідком повного свавілля окремих працівників правоохоронних органів. (Детальніше читайте ТУТ).

«За неодноразовими зверненнями громадянина Д. Ірініна щодо корупційних, на його думку, дій працівників міліції та перешкоджання цим ведення бізнесу, на прохання обласної державної адміністрації, управлінням МВС України в області проводилися службові перевірки за результатами яких підтвердження вказаних фактів не встановлено», – йдеться у відповіді з ОДА.


Як йдеться в повідомленні, на виконання доручення голови ОДА Сергія Тулуба була також створена робоча група, яка провела зустрічі з Дмитром Ірініним у ході якої останній надав більш детальні роз’яснення із вказаного питання.

«Враховуючи, що нагляд за дотриманням вимог законодавства покладено на органи прокуратури, обласна державна адміністрація поінформувала прокурора Черкаської області щодо ситуації, яка склалася, для вжиття, у разі необхідності, заходів прокурорського реагування», – йдеться у відповіді управління інформаційної політики та зв’язків зі ЗМІ ОДА на інформаційний запит «Прочерку».

Від «Прочерку»: Нагадаємо, що після звернення до нашого видання Олександра Литвиненка та Дмитра Ірініна 4 жовтня ми надіслали інформаційні запити не лише в ОДА, а й в обласну прокуратуру та управління МВС в області. Поки що відповідей з останніх двох установ ми не отримали.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Октябрьский 23.10.2012 12:23
Сколько стоит сделать революцию в Украине? http://www.pravo-kiev.com/events/2012/10/skolko-stoit-sdelat-revolyucziyu-v-ukraine.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Не в обіду 22.10.2012 17:27
Цитую кактус:
можна не чикати....... бо всирівно

Правильні речі пишеш,кактус. Якби ще тільки грамотніше - бо соромно за однодумця, який ці думки викласти нормально не може. Підтягни для початку параграф "чередування "е" та "и": "чЕкати", "всЕ-" і т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 кактус 22.10.2012 17:09
від міліції і прокуратури відповідей можна не чикати. Їм влом. Вони зайняті виборами. Думаю, що писарі тулуба відписалися просто по-приколу, бо всирівно вони менш завантажені на виборих ніж міліція
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100