Група депутатів Черкаської обласної ради та Черкаської міськради збираються завтра зранку на зустріч до голови облдержадміністрації Сергія Тулуба. Опозиційні депутати проситимуть керівника області втрутитися в ситуацію, що склалася на деяких округах Черкащини.


– Ми бачимо, як влада до останнього б’ється за мандати. Погляньте, зокрема, що робиться навколо черкаської окружної виборчої комісії №194. Усім зрозуміло, що виграв Микола Булатецький, проте його суперники не здаються. Але ж вони розумні і досвідчені люди. Для чого ці ігри і ця зневага до волевиявлення жителів міста?! – обурюється депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода.

Вона одна з тих, хто став ініціатором зустрічі з губернатором. У коментарі «Прочерку» Любов Володимирівна перераховує тих, хто має завтра «підтягнутися» на розмову з Тулубом:

– Будуть Юрій Громовський, Наталія Старікова, Валентина Коваленко, Святослав Вовкодав. Ми повинні відстояти два округи. Також ми звертатимемося з відкритим листом до опонентів Булатецького – Парамонова і Жуковської – з проханням відкликати свої скарги! – заявила Любов Майборода.

Читати також: Майборода визнає перемогу Булатецького і просить Тулуба зробити те саме

У цілому ж Любов Майборода виборами задоволена.

Нагадаємо, що вона як самовисуванець змагалася за перемогу в окрузі №194 і посіла передостаннє місце з показником підтримки 3.42% голосів виборців. За попередньою інформацією з сайту ЦВК, за неї віддали голоси 2 600 виборців.

– Я в цілому задоволена тим, як черкащани взяли участь у виборах. Радує, що опозиційні сили – «Батьківщина», «Свобода» і УДАР» – набирають  на Черкащині і по Україні в цілому великий відсоток голосів. Це засвідчує зростання свідомості громадянського суспільства. Частина виборців відкинули підкуп, – зазначила Любов Майборода.

Читайте також: Для черкащан «Батьківщина» досі на першому місці за популярністю, – попередні результати ЦВК

– Щодо своєї кампанії, то ні для кого не є таємницею, що вона не була активною. У мене був брак коштів, не вистачало команди. Щодо результату, то, мабуть, люди сприймають мене як політика місцевого рівня. Але участь у виборах дає мені додатковий стимул. Я залишаюся прихильником регіональної політики. Вважаю, що місцевим радам потрібно давати більше можливостей, – зазначила Любов Майборода.

реклама

Коментарі  

 
+1 #14 нюша 02.11.2012 06:03
Інтелегентна та порядна людина вчасно визнала перемогу Булатецького. за що більшість черкащан ій дуже вдячна! Та й без усякого лицемырства. дякуємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 О.ЧУПРИНА 02.11.2012 01:34
Чоловіку й так не добре,а опозиційні депутати проситимуть його кудись втрутитись. Навіщо знущатися над людиною?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Новый Гость 02.11.2012 00:31
Примет без предварительной записи???
Собираться не вредно,а вот примет ли???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 ветеран партии 01.11.2012 20:36
Цитую Resto:
І все ж Люба,це початок вашого політичного закату!
Безкінечні метання привели до глухого кута.
ОК,буде що згадати :lol: :lol: :lol:

Согласен с "Resto"! 17 лет эта неугомонная женщина терроризирует город - организовала варварское уничтожение памятника Ленину и переименовала площадь Ильича на какую-то "Соборную". Наконец-то люди прозрели. ............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 правдоруб 01.11.2012 20:21
[quote name="Елена"]Кто скажет, на каком основании на "Азоте" объявили о победе Жуковской, если её команда только подала жалобу в суд? Она проиграла не 1 и не 5, а 15% Булатецкому, на что надеется пан Фирташ? Суды у нас неподкупны![/quo
суды у нас ни разу не подкупны ...... да да ......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Елена 01.11.2012 18:39
Кто скажет, на каком основании на "Азоте" объявили о победе Жуковской, если её команда только подала жалобу в суд? Она проиграла не 1 и не 5, а 15% Булатецкому, на что надеется пан Фирташ? Суды у нас неподкупны!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 журналіст 01.11.2012 17:53
Ходжу на сесію обласної ради послухати Майбороду. :-). На громадських засадах так працювати - РЕСПЕКТ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 Resto 01.11.2012 17:52
І все ж Люба,це початок вашого політичного закату!
Безкінечні метання привели до глухого кута.
ОК,буде що згадати :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 ГО Від серця-до серця 01.11.2012 17:36
Любове Волордимирівно, Ви обіцяли гідно вшанувати 75 - річницю з дня народження В`ячеслава Чорновола. Для черкащан - це питання людської гідності, починайте підготовку і залучайте нас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Фрейд 01.11.2012 17:36
"Я залишаюся прихильником регіональної політики". No comments ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100