реклама

реклама

Нещодавно в черкаському видавництві «Вертикаль» побачила світ книга Лева Хмельковського «Як я був…Калейдоскоп подій».. Багато хто пам’ятає цього творчого, харизматичного чоловіка – українського прозаїка, видавця, журналіста, який руйнував стереотипи й завжди мав власну думку.

Про це повідомляє Черкаська ОУНБ імені Тараса Шевченка.

369212148_668301341997926_2181222060094478451_n

Лев Костянтинович давно переїхав до Сполучених Штатів Америки, будував там кар’єру, але ніколи не забував про Україну, підтримував тісний зв’язок зі знайомими і друзями з Черкас. Істинність цих слів підтверджує подарунок, який отримала Черкаська ОУНБ імені Тараса Шевченка, – новеньку книгу, яка ще пахне друкарською фарбою і передає щемкість спогадів автора про його непросте дитинство, життя в часи Радянського Союзу і в незалежній Україні, переїзд за океан… Зі сторінок до нас промовляє невідомий Лев Хмельковський – водоноша, історик, секретар Спілки журналістів, тракторист... Це маленькі історії, з яких складається невимовно вражаюча картина людського буття.

Черкаська ОУНБ імені Тараса Шевченка висловлює вдячність Леву Хмельковському за те, що він поділився особистим із нашими користувачами, що маємо можливість разом з автором пережити цілу епоху з усіма її яскравими сторінками, що дізнаємося з перших уст про життя українців за кордоном.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100