реклама

реклама

Гельмязівська сільська рада, що на Золотоніщині, оголосила закупівлю повнопривідного пікапу очікуваною вартістю у два мільйони гривень, пише 18000

Торги мають відбутися наприкінці вересня, а техніка передбачена для військових.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

Як зазначено в оголошенні, чиновники планують придбати Ford Ranger у модифікації Double Cab з двохлітровим дизельним двигуном, водночас розглядатимуть і еквівалентні альтернативи. Очікувана вартість лоту становить рівно два мільйони гривень. Кінцевий термін подання пропозицій – до 26-го вересня.

У коментарях “18000” представники місцевої влади зазначили, що закупівля здійснюється для забезпечення потреб військових і техніка буде передана саме їм та не використовуватиметься представниками влади.

Це найкоштовніша закупівля місцевої ради з початку повномасштабного вторгнення. Всього за 2022-2023 рік у системі “Прозорро” є інформація про понад 800 закупівель цього розпорядника коштів на суму трохи більше 13 млн гривень. Більшість з них – це закупівлі на забезпечення поточних потреб громади.

Відповідно до рішення про місцевий бюджет, у 2023 році Гельмязівська громада планує залучити понад три мільйони гривень “військового” ПДФО, тобто того, які до бюджету сплачують військові.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100