На виконання доручення міського голови Анатолія Бондаренка Черкаська міська рада у зв’язку із можливим рішенням Верховної Ради України про вилучення «військового» ПДФО у територіальних громад проводить роботу зі зменшення видаткової частини бюджету.

IMG_6272

Сьогодні відбулося чергове засідання під головуванням секретаря міської ради Юрія Тренкіна за участю представників структурних підрозділів та керівників депутатських фракцій. У роботі також взяли участь заступниці міського голови Марина Гаркава та Анастасія Чубіна.

Заслухали керівників міських департаментів соціальної політики, житлово-комунального комплексу, дорожньо-транспортної інфраструктури та екології, економіки і розвитку, фінполітики та ЦНАПу. Кожен з них озвучив, які саме статті видатків зі своїх напрямків готовий скоротити, щоб збалансувати бюджет.

Пріоритетними для фінансування залишаються такі напрямки, як енергетична безпека та укриття. Натомість скорочуються усі непершочергові видатки.

Після того, як керівники депутатських фракцій опрацюють дані за усіма департаментами та комунальними підприємствами, отримані напрацювання будуть винесені на розгляд депутатів на сесії 19 жовтня.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100