реклама

реклама

Кліщіївка. Назва цього села на Донеччині довгий час не сходила з новинних шпальт та зведень військових. Кліщіївка – село на кілька кілометрів південніше міста Бахмут. Ще до повномасштабного вторгнення росії воно було укріпрайоном наших військових, адже за якихось 15 кілометрів була вже тимчасово окупована Горлівка…

Ці штурмовики звільняли Кліщіївку на авто, відремонтованому «Перемогою» з Хрущівки


Саме поблизу Кліщіївки несли службу військовослужбовці 5-ї окремої штурмової бригади, які на початку вересня звернулися про допомогу до волонтерів у Хрущівці на Золотоніщині. Для успішного виконання завдань їм терміново потрібно було відремонтувати автомобіль, пише “Козацький край”.

5-а окрема штурмова бригада недаремно має гасло «На вістрі списа» - вона постійно б'ється з російськими окупантами на найгарячіших відтинках Східного фронту

«Ходова частина та система запалювання від тривалої експлуатації авто у важких умовах фронтових доріг вийшла з ладу, негайно потрібні були запчастини» – згадує заступник директора СТОВ «Перемога» Олег Марченко. – Всі деталі були оперативно закуплені  та відправлені поштою хлопцям у найближче прифронтове відділення. Ми знали, що бійці забрали запчастини з пошти, проте кілька днів від них не було зворотного зв’язку, – ми хвилювалися, чи встигли допомогти хлопцям, чи всі ті запчастини підійшли… Проте вже за кілька воїни надіслали нам фото та відео зі словами вдячності. Виявилося, що як тільки вони забрали деталі – швидко полагодили авто і вирушили на штурм Кліщіївки. Фото та відео вони нам надіслали 18 вересня, а згодом з новин ми дізналися, що днем раніше Кліщіївку було звільнено силами штурмових підрозділів «Цунамі» і «Лють», 80-ою десантно-штурмовою та 5-ою штурмовою бригадами.

Це напевно один із найяскравіших моментів, коли ми з нашою маленькою допомогою відчули причетність до важливої битви за українську землю», – говорить Олег Марченко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100