Стартап — це про стосунки в команді, про ринок, про гроші, про успіхи і розчарування. І всьому цьому навчалися активні підлітки Кам’янщини і Чигиринщини на проєкті «Стартап школа», організаторами якого стали компанія Scatec Ukraine у партнерстві з громадською організацією «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» та благодійною організацією «Фонд розвитку Чигиринщини».

15 хлопців та 15 дівчат, що зібралися в таборі «Максимум» (м. Золотоноша), провели разом незабутні, але в той же час доволі насичені 4 дні. Протягом першого дня учасники знайомилися та активно комунікували. Крім того – дізналися більше про стартапи та як напрацювати у собі життєстійкість.

IMG_3211

Другий день був присвячений тренінгу з молодіжних активностей та фінансовій грі «Життєвий капітал». Організатори висловлюють слова подяки Діловому клубу «Партнер. Черкаси» (керівниця – Ольга Мілевська) за чудово проведений час і знайомство з фінансовою грамотністю.

А наступний день учасники Школи провели у компанії засновника Черкаської ораторської школи Олександром Курявим.  Це був час навчання висловлювати свою думку, презентувати себе й свої проєкти. А під кінець дня юні стартапівці ще й долучилися до формату справжніх дебатів!

Фінальний день став кульмінацією отриманих знань та навичок для учасників. Кожна з утворених команд презентувала власну ідею. А за свою участь у проєкті організатори нагородили кожного випускника сертифікатом, брендованою канцелярією та світшотом!

Дружню атмосферу та затишок під час проживання у таборі забезпечували також Ольга Бойчук (фахівчиня зі зв’язків з громадськістю Scatec), Антон Юрченко (голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини») та Діна Глазунова (директорка БО «Фонд розвитку Чигиринщини»).

По дорозі додому стартапівці також заїхали до Золотоніського молодіжного центру «АптПростір» (координатор – Лілія Титаренко).  На молодь чекала захоплива історія успішних проєктів та незабутня екскурсія простором.

Натхненні учасники із багажем нових знань і знайомств повернулися додому, щоб вдосконалювати свої ідеї та працювати на благо нашої незламної країни. Та організатори запевняють, що подібні проєкти намагатимуться втілювати і надалі. Тож, чекаємо крутих і вражаючих ідеатонів для нашої молоді!


Лідія КСЕНОФОНТОВА,

членкиня ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

Відео

Остап БОНДАРЕНКО,

член ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100