реклама

реклама

За  дорученням міського голови від  04.09.2023 року № 109-Д департаментом архітектури та містобудування проводиться збір пропозицій на предмет встановлення пам’ятного знаку загиблим поліцейським  в парку Соборний у м. Черкаси.

Збір пропозицій проводиться з метою визначення найбільш цікавих варіантів з увічнення пам’яті поліцейських, які віддали своє життя у війні за Україну.

Орієнтовне місце встановлення пам’ятного знаку -  на місці демонтованого обеліску на честь загиблих чекістів та працівників міліції (гранітний обеліск з написом «Працівникам правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків»).

plan1

Запрошуємо долучитись до надання пропозицій не тільки фахових спеціалістів у сфері архітектури,  дизайну, благоустрою та декоративно-прикладного мистецтва, а й пересічних громадян.

Основною темою пропозицій має бути вшанування пам’яті загиблих поліцейських, які віддали своє життя за Батьківщину.

Пріоритетним напрямком при розгляді пропозицій будуть вважатись не тільки нові та неординарні ідеї із залученням прогресивних технологій, а й пропозиції з можливим здешевленням вартості пам’ятного знаку.

Основними завданнями, які ставляться перед концепцією є не тільки сам пам’ятний знак, а й створення громадського простору по всій території проектування.

Департамент пропонує комплексно підійти до вирішення цієї задачі та зберегти багатофункціональність вже існуючого міського простору та ландшафту, не переобтяжуючи його додатковими елементами благоустрою.
Для  отримання креативних, неординарних та  свіжих ідей до розгляду будуть прийняті всі пропозиції не тільки в графічному, а й текстовому  варіанті.

Після розгляду всіх представлених пропозицій матеріали будуть винесені на розгляд архітектурно-містобудівної ради, топонімічної комісії, та виконавчого комітету Черкаської міської ради з подальшим винесенням на розгляд сесії Черкаської міської ради.

Термін подачі пропозицій до  1 грудня 2023 року.

Пропозиції просимо надсилати на електронну адресу: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #5 Алекс 04.11.2023 10:35
Всі вони загинули не по своїй волі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Алекс 04.11.2023 10:34
Для чого було потрібно демонтувати?дебіли!. Треба поставити знову,добавити напис
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Андрей 03.11.2023 18:26
Вообще все равно на ментов они взятки все берут один говорит я за полгода свой 1 миллион заработал хвастается это нормально?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Бондарян 03.11.2023 18:20
На часі-збір пропозицій щодо місця збору використаних..керманичів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Кур 03.11.2023 14:24
Хосподи, і знову на це місце пхають щось пов'язане з мєнтами... ... були і будуть у народі негативними персонажами, хоч назвіть їх "загиблими проліцейськими", хоч іще кимось.
То навіщо ж було попередній демонтовувати у такому разі, гроші зайві?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100