реклама

реклама

Сьогодні, 13 листопада, у місті Кам’янка відбулося відкриття меморіальних дошок на честь захисників України, гідних синів країни та нашої громади – Северенчука Богдана Миколайовича та Дяченка Станіслава Вікторовича.

Северенчук Богдан Михайлович проходив службу у 118 окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ за спеціальністю старший солдат, старший навідник мінометного взводу мінометної батареї 158-го батальйону. Пройшовши підготовку, він став старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї одного з підрозділів ЗСУ. З липня 2022 року воював на Бахмутському напрямку та загинув 11 листопада поблизу міста Лисичанська Луганської області від уламкового поранення.

402607887_659235103066573_883567380143638709_n

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Северенчук Богдан Михайлович нагороджений медаллю «За оборону рідної держави» (посмертно) та орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Дяченко Станіслав Вікторович присвятив своє життя службі в органах внутрішніх справ. Останнім місцем його служби був спецпідрозділ Національної поліції України – КОРД. Як справжній чоловік, Станіслав ще на початку повномасштабної війни рф з Україною вступив у зведений полк спеціального призначення Національної поліції «Сафарі» та звільняв від російських окупантів Київщину і Харківщину. Загинув лейтенант Дяченко Станіслав 22 травня під час авіаракетного удару в Запорізькій області.

На церемонії відкриття пам’ятних дошок були присутні родичі та близькі полеглих героїв, а також представники керівництва громади, колеги по службі та небайдужі кам’янчани. Разом ми пам’ятаємо та шануємо наших героїв. Їх подвиг житиме вічно.

Кам'янська міська рада

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100