реклама

реклама

У Тальному, що на Черкащині, з’явився особливий мультимедійний стенд, присвячений пам’яті загиблих військових. Розташований він у приміщенні міської ради. Над стендом встановлений екран, на якому також відтворюються фотографії та інформація, про кожного з полеглих Героїв громади, пишуть «Вісті Черкащини».

photo_2024-01-01_13-04-43-1

– На екранах відображається інформація та фото загиблих військових з Тальнівської громади. Біографія та дата загибелі кожного з них нагадує про те, яку вартість має мирна та незалежна Україна. Таким чином, мешканці міста та гості можуть згадувати та вшановувати людей, які віддавали своє життя заради нашого спокою та безпеки, – зазначив міський голова Василь Сідько.

Проєкт був створений задля того, аби зберегти історію і пам’ять про кожного загиблого воїна та створити простір для вшанування їхніх заслуг. Відвідувачі можуть переглядати інтерактивні експозиції самостійно, перегортаючи фотографії, або ж спостерігати, як слайди перемикаються самі.

– Також на слайдах можна побачити наших волонтерів, учасників Революції Гідності із розширеною інформацією, – додав Василь Петрович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #1 Алекс 02.01.2024 18:34
Немає куди гроші відпиляти?екран?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100