реклама

реклама

Завтра, 13 грудня, відбудеться чергова сесія Черкаської міської ради, яка стане продовженням вчорашньої. Адже вчора, у вівторок, після перерви депутатам не вдалося зібрати кворуму, тому міський голова Сергій Одарич закрив засідання. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив секретар міськради Віктор Горкун.

– Учора я зустрічав дітей з Оршанця, а коли повернувся о 14:30, то дізнався, що Сергій Одарич закрив засідання, бо не зібрався кворум, – сказав Віктор Іванович.

За словами Віктора Горкуна, у порядку денному залишилися галузеві й земельні питання. Також залишилося і питання про перейменування вулиці Енгельса на Чорновола. Мовляв, на сесії у вівторок воно було розглянуте, «але воно не було ні прийняте (через брак голосів більшості), ні відхилене».

Як пояснили у відділі ради, відхилити питання - означає, що якийсь депутат вносить рішення про те, щоб більше не розглядали якесь питання. Потім за відхилення має проголосувати більшість. Так буває найчастіше з земельними питаннями. Якщо такого рішення про відхилення немає, то питання можуть піднімати хоч кожну сесію. А питання про відхилення на сесії питання щодо перейменування вулиці навіть не піднімалося.

До речі, міський голова Сергій Одарич сьогодні під час наради повідомив, що завтра він їде у відрядження, а, отже, головуючим буде Віктор Горкун.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 жорж 12.12.2012 15:15
це єдине, що вони можуть робити - перейменовувати вулиці. сором. економікою займіться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Хм 12.12.2012 14:01
мабуть, з регіоналами таки домовились. :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Прогноз 12.12.2012 13:54
Дотиснуть, перейменують.По добрій передноворічный традиції.Так, як у минулому році Генплан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Ужасть 12.12.2012 13:48
В рядах опозиції може бути 20% тушок.
в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Степан Кубів.

"Сьогодні ми побачили спонтанну ситуацію. Коли двоє людей хотіли увійти до парламенту, в який не написали заяви про вступ до фракції. Наша реакція була спонтанною. Коефіцієнт корисної дії в житті становить 80%. Так само і в опозиції. 20%, імовірно, можуть бути зрадниками. Такі висновки можна зробити, зважаючи на методи впливу в Партії влади на ломку людей", - наголосив політик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Ужасть 12.12.2012 13:45
ПРОЧЕРК не обновляет коменты, а старается насытить строку новостей всякой лабудой чтобы сместить с поля зрения статью о продавшихся депутатах БЮТовцах :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100