Голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко напередодні Нового року зустрічався з лідером партії «Фронт змін» Арсенієм Яценюком. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

– Я напряму спілкуюся як з Яценюком, так і з Турчиновим. З Арсенієм Петровичем ми окреслювали завдання напередодні нового політичного року, – зазначив Анатолій Бондаренко.

За словами Анатолія Бондаренка, опозиційні лідери стурбовані невідомістю: наскільки ж глибоко могло проникнути коріння Табалових у черкаський «Фронт змін». Тож Бондаренка попросили допомогти провести «чистку» в Черкаській обласній організації партії «Фронт змін», щоб нейтралізувати вплив на обласну організацію «парламентської тушки» Олександра Табалова.

Читайте також: Черкаський «Фронт Змін»: Табалови не мають права представляти інтереси виборців (уточнено)

Нагадаємо, що Олександр та Андрій Табалові (батько і син), будучи обраними від «Батьківщини», відмовилися входити до складу опозиційної фракції у ВРУ.

Олександр Табалов має відношення до Черкас в силу бізнесових інтересів, оскільки є радником із зовнішньо-економічних зв’язків ПАТ «Черкасихліб». Його син Андрій Табалов був одним зі співзасновників компанії «Формула смаку». Крім того, родина Табалових контролює Первомайський молочно-консервний комбінат та ЗАТ «Юрія» (торгова марка «Волошкове поле»).

До речі, як йдеться в біографії голови Черкаської обласної організації «Фронт змін» Наталії Старікової, розміщеної на офіційному сайті «Фронт змін», вона з 1985 по 2011 рік працювала на ЗАТ «Юрія», а з 2011-го займає посаду Радника зі стратегічних питань Групи Компаній «Формула смаку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100