17 січня та 18 січня о 19.00 в Черкасах після успішних гастролей у листопаді знову виступатиме «Київ модерн-балет» найвидатнішого балетмейстера Європи та судді танцювального шоу «Танцюють всі» Раду Поклітару.


Щойно трупа під його керівництвом повернулась в Україну з тріумфальних гастролей у Голландії, Бельгії та Люксембурзі, де колектив зустрічав католицьке Різдво. Спеціально в рамках Різдвяного фестивалю в Черкасах відбудеться два покази балету на музику Петра Чайковського «Лускунчик».

«Лускунчик» Раду Поклітару – інтерпретація, максимально наближена до тексту Ернста Теодора Амадея Гофмана, адже лібрето Чайковського-Бенуа за канонами кінця ХІХ сторіччя багато в чому спростило задум геніального містифікатора. Як і у всіх постановках «Київ модерн-балету», «Лускунчик» – дійство, насичене яскравими образами, чудовими акторськими роботами та винахідливою хореографією.

На ці гастролі завдяки підтримці мерії Черкас ціни на квитки не піднімуться вище 100 гривень, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100