реклама

реклама

«25 лютого на Соборній площі м. Черкаси за ініціативи міської організації Партії регіонів і підтримки фракцій Партії регіонів міської та обласної рад, громадськості та жителів обласного центру відбувся багаточисельний мітинг, приурочений до третьої річниці інавгурації Президента України Віктора Федоровича Януковича», – відповідне повідомлення розміщене на сайті Черкаської обласної ради.

«Відкрив цей захід голова міської організації, депутат обласної ради Володимир Ходак і надав слово першому заступнику голови обласної організації Партії регіонів, депутату обласної ради Миколі Тимошенку. Він, зокрема, сказав, що цього дня виповнюється три роки з часу, коли до виконання своїх обов’язків Президента України приступив Віктор Янукович. Саме його передвиборну програму «Україна для людей» у 2010 році найбільше підтримали люди», – йдеться у прес-релізі.


«Глава держави всі ці роки послідовно виконує передбачені програмні засади, внаслідок яких в країні здійснюється реформування економічних та соціальних відносин. Окремим орієнтиром у здійсненні намічених перетворень є програма економічних реформ. Її виконання дозволяє країні поступово рухатися вперед, а відтак запроваджувати в життя нові соціальні ініціативи, в першу чергу для тих категорій населення, які потребують підтримки держави», – йдеться в повідомленні.

«У своїх виступах учасники мітингу висловили підтримку дій Президента, голови облдержадміністрації, місцевої влади та органів місцевого самоврядування, що спрямовані в інтересах мешканців Черкащини», – повідомляє відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації.


Нагадаємо, що як раніше повідомлялося, у Черкасах, попри заборону міськвиконкому, пройшла акція протесту «Три роки Януковича при владі». Акція стала черговою у рамках кампанії «Черкащина гниє з Тулуба», організована Черкаською міською організацією ВО «Свобода» за підтримки Об’єднаної опозиції Черкащини.

Дивіться також відео з події.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100