реклама

реклама

Нового начальника департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому Людмилу Гуріненко представив колегам сьогодні на вранішній нараді у МВК міський голова Черкас Сергій Одарич.

 

Серед нових завдань, які були доручені новому керівнику мером, – «припинити няньчитися з іншими департаментами».

– Підказувати, консультувати, допомагати – так, але ніхто за вами більше ходити як квочка за курчатами не буде. Вчіться працювати самі, відповідати за свої фінансові плани, бюджетні запити, – звернувся до колективу Сергій Одарич.

Також новоприбулій Людмилі Анатоліївні він вже дозволив змінювати кадри та підбирати колектив:

– Керуйте. Якщо треба, міняйте кадри. Підбирайте людей, які не допускають помилок, які правильно можуть складати фінансові плани, прогнозувати доходи і видатки впродовж всього року, – сказав новій бюджетниці Сергій Одарич.

Ще одне завдання – залучення коштів.

– Наше завдання цього року залучити в економіку міста 1 млрд. грн. Саме на розвиток, не на проїдання, зарплати, пенсії, а ті кошти, які зайдуть і кожного дня будуть давати економічний ефект для міста, – наголосив мер.

Новопризначений начальник департаменту Людмила Гуріненко з 9 жовтня минулого року працювала заступником директора департаменту економічної політики. А до цього пані Людмила працювала начальником Державної податкової інспекції в місті Черкаси.

Нагадаємо, 10 січня Наталія Джуган звільнилася «за згодою сторін» з посади начальника департаменту бюджетної політики. На цій посаді вона пропрацювала близько 10 років, 6 з яких –– при головуванні Сергія Одарича.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100