реклама

реклама

З 10 січня Наталія Джуган покидає посаду начальника департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому. Про це вона сказала під час сьогоднішньої наради.


У міськвиконкому Наталія Володимирівна пропрацювала 6 років, звільнилася – «за згодою сторін».

– Я дякую міському голові за можливість тут працювати. Думаю, що наша співпраця була достатньо плідною як в інтересах територіальної громади, так і в інтересах місцевого самоврядування, – сказала Наталія Джуган.

Читайте також: Упир більше не буде головним архітектором Черкас

Також вона подякувала колегам та перепросила за емоційність і принциповість у деяких позиціях.

– Вся моя робота була направлена на те, щоб служити місту, і я переконана, що в цьому питанні нічого не зміниться. Я можу пишатися тим, що була членом однієї спільної сім’ї. На їх плечах лежить складне завдання: забезпечення життєдіяльності місцевої громади в тих умовах, в яких ми з вами живемо, – розповіла про роботу департаменту, який залишає, Наталія Володимирівна.

Розповіла начальник департаменту бюджетної політики і про досягнення своєї роботи, зокрема про налагодження співпраці з державними органами, і про складнощі роботи.

– Тільки Бог знає, що нам вдалося пережити у грудні, коли у нас було аж 5 перевірок від різних міністерств та відомств. Це був складний період, однак ми всім довели, що наші розрахунки були правильними, – розповіла Наталія Джуган.

Читайте також: Депутати затвердили міський бюджет. Ситуація в медицині та освіті – катастрофічна

Вже на завершення вона додала, що залишає за собою хороший колектив, однак забирає честь і гідність.

– Я йду чітко розуміючи, що зробила те, що мала зробити. Сергію Олеговичу, я бажаю, щоб ви зрозуміли, що наш департамент є кровоносним органом, який не обслуговує всіх, як ви вважаєте, а він є органом, який забезпечує повноцінну діяльність громади. Я залишаю за собою чітко працюючий колектив, а забираю свою честь та гідність, – сказала на завершення Наталія Володимирівна.

Опісля за роботу їй коротко подякував і мер Сергій Одарич та сказав, що вона поспішила прощатися, адже працюватиме в міськвиконкомі ще два дні.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100