Міський голова Черкас Сергій Одарич продовжує сперечатися з депутатом міськради Олександром Радуцьким стосовно питання чи є двоюрідна сестра мера його близькою родичкою.

Олександр Радуцький оприлюднив офіційного листа мера на його адресу, в одному з пунктів якого мер просить депутата надати документи на підтвердження того, що Оксана Ліходькіна є його близькою родичкою.

У відповідь Олександр Радуцький обурюється, що ж йому треба надати міському голові на підтвердження: копію свідоцтва про народження, паспорта чи родового дерева?

«Чим Ви закликаєте керуватись при визначенні поняття «близький родич»? виключно глибоко шанованим Вами «новим КПК» (Тільки дружина, діти та батьки)?» – запитує мера Одарича депутат Радуцький.

Ключовою претензією депутата Олександра Радуцького залишається належність «близької родички» до засновників підприємства, яка постачає тріску на «Черкаситеплокомуненерго».

«Отримав повідомлення від Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС у Черкаській області про початок організації досудового розслідування за моїм зверненням», – пише Олександр Радуцький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100