158 місце в рейтингу «200 найбагатших людей України», укладеному журналом «Фокус», займає співвласник компанії «Агрополіс» 46-річний Олег Гросман. Його статки видання оцінило в $53,2 млн.

«Торік Олег Гросман хотів провести ІРО на Варшавській біржі, але цього не сталося. Зате компанія здійснила сертифікацію маслозаводів і вивела на ринок асортиментну лінію твердих сирів під торговою маркою «Щедрий вечір». Виручка «Агрополісу» в 2012 році наблизилася до 1 млрд грн.», – пише видання.

Нагадаємо, що Олег Гроcман – колишній депутата Черкаської обласної ради від «Нашої України», член команди колишнього голови облдержадміністрації Олександра Черевка.

У 2012 році в «Золотій сотні» журналу «Кореспондент» Олег Гросман зайняв 80 місце із статком $72 млн.

До групи компаній «Агрополіс» входять заводи, що розташовані в багатьох областях, зокрема, і в Черкаській – Городищенський і Жашківський маслозаводи, Христинівський та Шполянський молокозаводи.

У Черкасах Гроcман також володів обласною газетою «Прес-Центр», яку в 2012 році продав черкаському медіамагнату Станіславу Журилу. Поширювалися чутки, що продаж був пов'язаний з неможливістю Олегом Гросманом стабільно фінансувати свій проект.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Працівник 06.11.2014 13:23
аби він ще заборгованості по зарплаті виплатив
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100