Міський голова Черкас Сергій Одарич припускає, що до провокацій, здійснених на мітингу молодиками в білих футболках «Бий жидів!», причетний «відомий авторитетний лідер Мєля». Свою позицію міський голова висловив у соцмережі «Фейсбук».

«Чесно кажучи, до сьогоднішнього вечора в мене були деякі сумніви щодо білих футболок «Бий ЖИДІв!», які одягли молодики на Театральній площі Черкас 6 квітня. А раптом це ВО «Свобода»? Щоб привернути увагу до себе? Але коли сьогодні наш відомий авторитетний лідер Мєля підійшов до моєї колеги – депутатки від Вільних демократів Ніни Набокіної зі словами: «Зачем же вы так? Мы же хотели с вами договариваться по исполкому, а вы подняли эту тему по футболкам...» – сумніви розвіялися, як дим. Яке відношення має Мєля до молодиків і до футболок? Та й мітинг нібито був опозиційним», – зазначив Сергій Одарич.

Як пише у гілці коментарів один з соратників міського голови Черкас Микола Бондаренко, «Меля» - це Ігор Мельников, депутат міської ради, голова фракції Партії регіонів.

Не оминув своєю увагою мер і свого екс-соратника Павла Карася, мовляв, той його здивував найбільше:

«Але найбільше мене вражає Павло Карась. Півроку тому, перед виборами, наш губернатор Сергій Тулуб проводив низку зустрічей з жителями Черкас, які Павло відвідував як керівник комунального підприємства. Для того, аби губернатору було зручніше відрізняти «пересічних громадян» від чиновників, його помічники при вході в зал клеїли на одяг присутніх кольорові наліпки. Тоді Павло публічно обурився і заявив, що востаннє в історії людства таке мічення людей застосовували нацисти. І ця практика була засуджена в Нюрнберзі. Як же Павло може сьогодні працювати під керівництвом Сергія Борисовича і кожного дня проводити по кілька годин в товаристві Олександра Радуцького і Мєлі, який так «стурбований» темою білих футболок?» – обурився міський очільник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100