Сьогодні відбулося чергове засідання комісії обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Черкаська обласна філармонія» Черкаської обласної ради, де шляхом таємного голосування претендентом на посаду керівника філармонії обрано Федоряку Юрія Григоровича, 1980 року народження, методиста І категорії відділу народної творчості комунальної установи «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» Черкаської обласної ради.


За кандидатуру Юрія Федоряки проголосувало 7 членів комісії, у той час як за кандидатуру Лідії Зайнчківської - 4 особи. 1 член комісії не підтримав жодної кандидатури.

– Як на мене, результат цілком прогнозований. Склад комісії був сформований з представників управління культури, які приходили на засідання з конкретною метою – «голосувати», – говорить депутат облради, член комісії Любов Майборода. – Начальник управління культури Джура Наталія Григорівна на жодному засіданні не висловила своєї думки з приводу претендентів і була явно не задоволена «обговоренням». Враховуючи звернення заслужених артистів - працівників філармонії та статус директора такого поважного закладу, я відкрито голосувала за кандидатуру випускниці Київської консерваторії , народної артистки України Лідії Зайнчківської, але чиновники віддали перевагу Юрію Федоряку, історику за фахом, який не має вищої освіти в галузі культури.

Остаточне рішення - за сесією обласної ради, яка планується на 21 червня.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100