«Пи--р. глаз будет на ж....» – так відреагував на критику ТРК «ВІККА» депутатом міської ради Володимиром Мамалигою голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, соратник міського голови Черкас у відставці Михайло Бродський.

Таку реакцію у Бродського викликав пост Володимира Мамалиги у «Фейсбуці» щодо «тенденційного, непрофесійного та совкового матеріалу» місцевого телеканалу.

«Не телекомпанія – а барабан Одарича. Абсолютно тенденційний, непрофесійний та совковий матеріал. Мета одна: донести, нібито за Одарича було краще. А поки що забувають показувати правду, наприклад мій запит з приводу багатодітних родин або "білу гарячку" Більди з приводу його переслідувань Радуцьким. Слідкуючи далі за моніною телекомпанією, дізнаємося, що з приходом Одарича черкащани дізналися про туалетний папір, вперше помилися гарячою водою, почули музику, вдягли вишиванку, стали викидати сміття у контейнери та припинили сцяти повз унітаз. Громадяни, слідкуйте за "ВІККОЮ", і ви дізнаєтеся про себе і про Черкаси багато цікавого! Через призму білої гарячки екс-Олеговича!», – йдеться у повідомленні Мамалиги.


Нагадаємо, грубощами нещодавно «прославився» і директор «МІА «Черкаси», депутат міської ради Валерій Воротник, який після скандалу склав свої повноваження радника міського голови.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100