реклама

реклама

Олег Ляшко використовував крокодила в своїй передвиборній кампанії

Олег Ляшко використовував крокодила в своїй передвиборній кампанії

Депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький вимагає вибачень від народного депутата Олега Ляшка за те, що він назвав його «потенційною тушкою». Про це Микола Іванович повідомив у коментарі «Прочерку».

Микола Булатецький запевнив, що жодного разу не стикався в житті з Ляшком, тож такі звинувачення йому незрозумілі

– За словами моїх однопартійців, Ляшко – це системний провокатор. Коли я переможу на виборах, то тягатиму його, як він крокодила, у публічних місцях, зокрема, по Верховній Раді. Це просто бидло, яке найняв телеканал «Інтер». А ви ж знаєте, що за «Інтером» стоїть Фірташ (власник ПАТ «Азот», – ред.), Льовочкін (Глава Адміністрації Президента України, – ред.) і Жуковська (почесний президент ПАТ «Азот», – ред.), – зазначив Микола Іванович.

Він запевнив, що «черкащани знають, хто такий Булатецький».

– Я тричі переміг на виборах і мандат так і не отримав. А от тушка, як Ляшко, зі своїми функціями довічно буде депутатом. Якщо він дозволив собі такий брутальний хід, то, потрапивши в раду, я буду робити з ним те, що він – з крокодилом. Це я вам кажу точно! Якщо він не вибачиться по початку передвиборчої кампанії, то це буде моєю місією, – наголосив Булатецький.

Нагадаємо, також Микола Іванович назвав заяву Ляшка «ідіотською» та запевнив місцевий ЗМІ, що якби він був поруч у той момент, коли нардеп називав його «потенційною тушкою», то «дав би йому в рило».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100