реклама

реклама

Найближчим часом на першому поверсі Черкаського міськвиконкому буде розміщена спеціальна скринька, куди будь-хто з черкащан зможе залишити свої пропозиції щодо того, на що варто витрачати бюджетні кошти. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган.


Пропозиції також черкащани можуть залишати на офіційному сайті департаменту (www.dbp.ck.ua). За словами пані Джуган, це допоможе владі краще прислухатися до громади міста. Усі пропозиції будуть обговорюватися на громадських слуханнях. 

– Щоб не було більше таких моментів, що ми з якогось дива починаємо реконструкцію вулиці Хрещатик, хоча недавно ми зробили там прекрасну дорогу і все на світі… Забувши про те, що в нас є прекрасна набережна, наш річковий ресурс. Я думаю, що якби спитали у громади, то влада би не допускала таких моментів, коли в якісь ефемерні проекти вкладалися бюджетні кошти. Тут контроль громади має бути за владою, безперечно, – повідомила Наталія Володимирівна.

Вона зазначила, що обговорення з громадою витрат на наступний рік розпочнеться вже з серпня.

– Кошти від продажу землі та майна є невідновними. Це кошти, які належать нашим дітям, внукам і правнукам, тому їх треба витрачати на покращення життя міста, – додала Наталія Джуган.

Нагадаємо, що на реконструкцію вулиці Хрещатик міська влада планувала витратити 15-17 мільйонів із бюджету розвитку. Про ці наміри ще в січні повідомляв тодішній міський голова Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100